Sari la conținut
Home » Slujba de vis a unui cățel norocos! Tot ceea ce trebuie să facă este să întâmpine clienții la intrarea în hotel

Slujba de vis a unui cățel norocos! Tot ceea ce trebuie să facă este să întâmpine clienții la intrarea în hotel

  • de

Slujba de vis a unui cățel norocos! Tot ceea ce trebuie să facă este să întâmpine clienții la intrarea în hotel.

Un hotel din Colorado a venit cu idee cu totul genială!

Pentru un cățel din Colorado, experiența unei vacanțe și cazarea la un hotel este un lucru obișnuit, ba chiar mai mult decât atât, reprezintă o rutină zilinică! Metoda de promovare sau nu, un hotel din Colorado, St. Regis Aspen Resort a „angajat” cu normă întreagă și pentru toată viața un cățel simpatic, care întâmpină bucuros pe oricine trece pragul prestigioasei clădiri.

Potrivit thedodo.com, se pare că hotelul St. Regis este prietenos cu animalele de companie, astfel încât oaspeţii pot veni însoţiţi de prietenii blănoşi pentru un extra-cost de 25 USD pe zi. Facilităţile, cum ar fi culcuşuri, castroane pentru mâncare, veste de drumeţii, gulere pentru câini, zone de îmbăiere, un meniu personalizat şi multe altele, se numără printre beneficiile de care pot profita oaspeții.

Mulţi oameni vizitează staţiunea Aspen pentru frumuseţea zonei şi a pârtiilor de schi.

Potrivit thedodo.com, el transformă orice şedere în cea mai frumoasă vacanţă posibilă pentru toţi oaspeţii.

Kitty Jacob Astor IV, un Ciobănesc de Berna în vârstă de 6 luni, este primul câine care a locuit vreodată pe această proprietate, ajungând să petreacă foarte mult timp cu oaspeţii hotelului.

Câinele a primit acest nume deoarece John Jacob Astor IV, fondatorul hotelului St. Regis, a deţinut un patruped pe nume Kitty în 1904.

Este foarte jucăuş cu copiii, întâmpină oaspeţii care sosesc la aeroport, îmbrăţişează clienţii în holul de la intrare.

Patrupedul a ajuns un adevărat star pe Internet şi are o pagină de Instagram unde peste 33.000 de oameni îi urmăresc fiecare mişcare.

Slujba de vis a unui cățel