Sari la conținut
Home » Motivul pentru care un cățel și-a pierdut voința de a trăi! Povestea emoționantă a patrupedului

Motivul pentru care un cățel și-a pierdut voința de a trăi! Povestea emoționantă a patrupedului

Motivul pentru care un cățel și-a pierdut voința de a trăi! Povestea emoționantă a patrupedului.

Un patruped cu suflet mare!

O poveste cu totul emoționantă îl are în centrul atenției pe un patruped pe nume Romeo, care a ajuns într-un adăpost pentru animale. Experiența acesta i-a frânt inima, iar totul părea pierdut odată cu lipsa persoanelor pe care le iubea și a locurilor în care era obișnuit să trăiască.

Potrivit thedodo.com, adăpostul în care a ajuns era unul supra-aglomerat, din statul New York, emoționând personalul prin expresia sa tristă a feței și a comportamentului în general.

„Timp de două zile, câinele a refuzat să-şi mişte capul de pe marginea spaţiului unde locuia. De fapt, nici măcar nu a mişcat vreun muşchi”, au declarat cei de la Second Chance Rescue NYC Dogs, într-o postare pe Facebook.

Motivul pentru un cățel și-a pierdut dorința de a trăi

În vârstă de 7 ani, cea mai gravă problemă pentru cățel a devenit absenţa celor pe care îi iubea şi îi considera familia lui.

„El a fost dat unui prieten de familie care l-a ţinut două luni, după care nu a mai avut timp de el”, povesteşte Kelcy Kimmerer de la Second Chance.

Totul până într-o bună zi, când din fericire uşa încăperii unde era găzduit Romeo s-a deschis.

Strigându-l pe nume, voluntarii de la Second Chance Rescue NYC Dogs l-au chemat afară. A fost singurul grup de salvare care a făcut ceva pentru recuperarea câinelui traumatizat. Curând, Romeo a fost plasat într-o casă temporară alături de o familie iubitoare.

O vreme, lucrurile păreau să se îndreapte în direcţia bună. În compania familiei, Romeo a început să zâmbească din nou.

„Este extrem de amabil şi prietenos”, spune Kimmerer. „El trebuie să fie în preajma oamenilor pentru a fi fericit.”

Câinele, până nu demult abătut şi deprimat într-un colţ rece al adăpostului, avea în sfârşit toate motivele să fie fericit, alături de oameni și animale noi.