Sari la conținut
Home » Salvat de pe străzi, un cățeluș își însoțește în fiecare zi noul stăpân la muncă! Loialitatea patrupedului este fără limite

Salvat de pe străzi, un cățeluș își însoțește în fiecare zi noul stăpân la muncă! Loialitatea patrupedului este fără limite

Salvat de pe străzi, un cățeluș își însoțește în fiecare zi noul stăpân la muncă! Loialitatea patrupedului este fără limite.

Povestea emoționantă despre cum au devenit cei mai buni prieteni! 

Relația de prietenie dintre stăpân și câinele său poate fi de-a dreptul impresionantă! În povestea următoare, un patruped se atașează extrem de mult de cel care l-a salvat de pe străzi, dând dovadă de o loialitate fără limite!

Potrivit thedodo.com, un câine mic, fără stăpân care hoinărea pe străzile unui oraș a fost salvat de un măturător stradal, iar între ei s-a format imediat o legătură specială.

Pe nume Alcenir Aguiar de Oliveira, bărbatul lucra în perioada Jocurilor Olimpice din Brazilia, moment în care l-a găsit pe cățeluș, denumit ulterior Pretinho, iar patrupedul a decis să își arate recunoștința într-un mod cu totul impresionant!

De când s-au întâlnit, cățelul îl urmărește peste tot, chiar și la serviciu!

Căţeluşul fusese abandonat, iar înfăţişarea lui arăta cât de flămând şi bolnav era, precum şi dornic să primească puţină dragoste. Mineiro a decis să-l ducă acasă pentru a se asigura că îşi va reveni complet.

Pretinho îl însoţeşte pe Mineiro şi se comportă ca un ajutor de nădejde: îşi poartă cu mândrie uniforma de la salubritate „ajutându-şi” stăpânul în munca sa:

„Când mă urc în maşină, el vrea să vină cu mine. Devine agitat. Este obişnuit să meargă cu mine şi, prin urmare, vrea să mă urmeze peste tot. Nu mă deranjează deloc, este foarte liniştit şi mă aşteaptă mereu. Dacă el este obosit, se întinde la umbră, aşteptându-mă” – a povestit Mineiro într-un interviu.