Sari la conținut
Home » Un bărbat refuză să renunțe la câinele său bătrân! Acesta i-a construit un căruț special pentru a se deplasa

Un bărbat refuză să renunțe la câinele său bătrân! Acesta i-a construit un căruț special pentru a se deplasa

  • de

Un bărbat refuză să renunțe la câinele său bătrân! Acesta i-a construit un căruț special pentru a se deplasa.

O boală gravă a afectat o cățelușă în vârstă de 14 ani!

Potrivit thedodo.compovestea emoţionantă o are în centrul atenției pe Lilly, o căţeluşă de 14 ani care a început să simtă o durere la picioarele din spate pe care nu le mai putea mişca la fel de uşor ca înainte.

După o analiză medicală atentă, experţii au ajuns la concluzia că Lilly suferă de o boală genetică numită displazie de şold, care afectează articulaţiile.

Însă, proprietarul a decis să intervină și să își ajute patrupedul favorit, spre deosebire de unii oameni fără suflet care își abandonează animalele.

Un bărbat refuză să renunțe la câinele său bătrân!

Gabriele Gripp, proprietarul câinelui bolnav, văzuse pe Instagram imaginea unui bărbat care îşi plimba câinele cu un cărucior din lemn prevăzut cu roţi:

„I-am trimis fotografia respectivă tatălui meu, care este un adevărat maestru în construcţia gadgeturilor şi l-am rugat să-mi facă aşa ceva pentru Lilly. Avea la îndemână mai multe bucăţi de lemn şi un mâner de sertar. Trebuia doar să-i cumpăr rotile.”

De când Lilly iese din casă cu noul ei cărucior confortabil pe roţi, ea pare să fi renăscut: chiar dacă picioarele din spatele le mişcă extraordinar de greu, acum simte bucuria plimbărilor dintr-un loc în altul, purtată fiind la bordul căruciorului din lemn de omul său preferat.

„Pentru a o face să se deplaseze şi în interior, am amplasat covoare antiderapante în unele zone ale casei pentru a se putea întinde şi a-i fi mai uşor să se ridice de la sol” – povesteşte Gabrielle.

Povestea impresionantă ne oferă din nou motive să înțelegem cât de strânsă este legătură cu animalul de companie, chiar dacă apar anumite probleme medicale din cauza vârstei.