Sari la conținut
Home » Diferența dintre un Pit Bull și un American Pit Bull Terrier. Mit vs realitate

Diferența dintre un Pit Bull și un American Pit Bull Terrier. Mit vs realitate

Nu numai că American Pit Bull Terrier are nevoie de ”relații publice” mai bune, dar există, de asemenea, o mulțime de confuzii între rasa reală și „tipul” de câine.

Pit Bull este o descriere pentru un tip de câine, dar American Pit Bull Terrier este o rasă. Alte rase care se încadrează pe bună dreptate în termenul „Pit Bull” includ American Staffordshire Terrier, American Bulldog și Staffordshire Bull Terrier.

Orice câine din rasa bully poate fi clasificat drept Pit Bull și toate provin din câini care au fost inițial o încrucișare între un anumit tip de buldog și un terrier.

Mitul Pit Bull vs. realitate

American Kennel Club nu recunoaște American Pit Bull Terrier, dar recunoaște o rasă foarte asemănătoare, Staffordshire Terrier. Numele a apărut într-un efort de a separa rasa de un trecut negativ. De fapt, rasa a trecut prin mai multe schimbări de nume, dar mulți oameni nu realizează că Pit Bull Terrierii Pit Bull au fost considerați cândva „câinele de familie american sau „câinele dădacă”.

Atunci când sunt socializați și dresați în mod corespunzător, Pit Bulls pot fi printre cei mai prietenoși câini pe care îi veți întâlni vreodată, fiind animale calde și bune la suflet în mod natural.

Acești câini de talie medie, cu constituție solidă și cu părul scurt au avut primii strămoși în Insulele Britanice. Au mușchi bine definiți și cozi groase care se îngustează până la un vârf. Blana lor este lucioasă, scurtă, netedă și rigidă la atingere. Colorația tipică este pătată, tunsă sau solidă. Aceștia sunt câini care se descurcă bine în rolurile de însoțitori, câini de poliție și chiar câini de terapie.

Însă, din cauza staturii lor musculoase, persoanele nefaste folosesc adesea Pit Bull Terrier în operațiuni ilegale de lupte între câini, pentru paza operațiunilor ilegale de narcotice sau ca și câini de atac.

Să vedem dincolo de stereotipuri

Se pare că fiecare generație are un câine despre care decide că este periculos. În anii 1800, acea rasă era Bloodhound. Prea des, rase de câini cu o reputație proastă au o imagine proastă din cauza modului în care oamenii le folosesc. Pit Bulls pot fi folosiți pentru mijloace agresive, dar nu pentru că sunt în mod inerent agresivi. Orice câine prost dresat sau abuzat poate deveni violent, chiar și atunci când această agresivitate este contrară naturii sale de bază.

În realitate, caracteristicile esențiale ale American Pit Bull Terrier sunt puterea, încrederea și pofta de viață. Este o rasă dornică să facă pe plac și debordează de entuziasm. Priviți dincolo de presa negativă. Apoi, veți înțelege că American Pit Bull Terrierii americani sunt niște companioni de familie excelenți.

Această rasă are nevoie de un părinte care să socializeze cu atenție și să îl antreneze la ascultare. Comportamentul agresiv față de oameni este necaracteristic pentru această rasă. Un American Pit Bull Terrier american bine dresat este un companion de încredere, bun la suflet și loial.

Informații despre Pit Bull

Pit Bull-ul pot fi încăpățânați, dar răspund bine la un părinte încrezător. Un părinte de Pit trebuie să știe cum să stabilească și să aplice reguli de comportament dezirabil. Atitudinea lor față de străini variază de la sărutări exuberante pe față la rezervă politicoasă. Instinctul de pază variază și el.

Compania și socializarea continuă sunt importante. Exercițiile zilnice moderate pentru a ajuta la menținerea tonusului muscular și a agilității lor sunt, de asemenea, cruciale. Această rasă este cunoscută pentru inteligența ridicată și dorința de a munci.

În ciuda sentimentului anti-rasă cu care se confruntă Pit Bulls, acești câini nu sunt cea mai bună alegere ca și câine de pază. De obicei, sunt extrem de prietenoși, chiar și cu străinii. Din cauza prejudecăților împotriva rasei, fiecare American Pit Bull Terrier ar trebui să primească dresaj și să fie întotdeauna în lesă în afara curții, potrivit dogtime.com.