Sari la conținut
Home » Cum se cere cafeaua în Anglia… călare pe cal! Videoclipul care îți face ziua mai frumoasă

Cum se cere cafeaua în Anglia… călare pe cal! Videoclipul care îți face ziua mai frumoasă

sursă foto: Daily Mail

Imaginile care au făcut înconjurul internetului o arată pe o femeie îndreptându-se cu încredere spre tejghea unui restaurant de tip fast-food pentru a cumpăra o cafea. Nimic deosebit până acum însă femeia i-a șocat pe angajații unui restaurant McDonald’s după ce a trecut prin drive-thru-ul fast-food-ului călare pe cal.

@sme_centre Join us for a ride through to maccas…. When you riding and you need a coffee fix. #maccas #mcdonalds #ridethrough #horse #horses #horsesoftiktok #fun #horseriding #palomino #ohno #fypシ #fyp #viral #horsesoftiktok #coffee #coffeetok #live #love #oops #itwasntme #um #au #australia #brisbane @Tay🥃 ♬ Old Town Road – YuanRemix

Femeia călare pe cal a cerut o simplă cafea

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost șocați de filmuleț, în timp ce femeia călărea încrezătoare spre primul ghișeu pentru a comanda și a plăti și nu a fost refuzată. Femeia a postat videoclipul pe canalul TikTok unde a fost vizualizat de peste 100.000 de ori.

Videoclipul o arată pe femeie apropiindu-se de autoservire în spatele a două mașini înainte de a spune: „Scrie „fără pietoni”, dar nu scrie fără cai, așa că suntem bine”. Fiind mult mai înalte decât înălțimea microfonului, femeia și calul tropăie apoi încet spre primul ghișeu pentru a comanda un mic latte.

sursă foto: Daily Mail
călare pe cal pentru o cafea; sursă foto: Daily Mail

Casierița rămâne șocată când animalul de companie și-a răsucit capul pentru a se uita prin fereastră în bucătărie, atrăgând atenția celorlalți angajați. După ce șocul a dispărut, membrul personalului se întinde apoi pe fereastră pentru a mângâia calul în timp ce acesta stătea răbdător așteptând ca stăpânul său să plătească.

Apoi, perechea s-a îndreptat spre fereastra de ridicare, unde alți angajați așteptau veseli. „Oh, Doamne, bună ziua”, poate fi auzit un membru al personalului spunând în timp ce ajung la fereastră pentru a primi comanda de cafea mică.

Reacția personalului când a văzul animalul de companie inedit

‘Trebuie să fac o înregistrare video’, a spus același membru al personalului, în timp ce ceilalți membri ai personalului se înghesuiau în micuța încăpere pentru a arunca o privire la cal. Videoclipul a adunat sute de comentarii din partea utilizatorilor care au fost șocați că nu i-a fost refuzat serviciul de către personalul de la drive-thru.

‘Obișnuiam să fac asta tot timpul, de obicei refuză să te servească în aceste zile, totuși, așa că te-ai descurcat bine’, a scris un al doilea utilizator. ‘Am încercat asta în anii ’90 și mi s-a spus că nu și nu am fost servit! Mă bucur să văd că s-a schimbat’, a scris un al treilea. În timp ce unii au fost încântați de potențialul de a călări cai sau alte animale prin drive-thru, un purtător de cuvânt al McDonald’s a declarat că acest lucru este interzis.

‘Asigurarea siguranței oamenilor și clienților noștri este prioritatea noastră principală la McDonald’s’, a declarat purtătorul de cuvânt pentru Daily Mail Australia. ‘Avem politici stricte de siguranță și nu permitem clienților călare să treacă prin drive-thru, pentru siguranța călărețului, a angajaților noștri, a celorlalți clienți și a animalului’, a precizat reprezentantul restauratului fast food, citat de Daily Mail.