Sari la conținut
Home » Gestul adorabil al unui tânăr pentru un cal însetat într-o zi caniculară!

Gestul adorabil al unui tânăr pentru un cal însetat într-o zi caniculară!

  • de
cal

Gestul adorabil al unui tânăr pentru un cal însetat într-o zi caniculară!

Tânărul nu a putut să rămână indiferent la nevoile unui biet cal!

Un tânăr care își câștigă existența măturând strada a fost surprins într-un moment cu totul emoționant! Fără să ezite, bărbatul și-a oferit ajutorul unui cal afectat de caniculă, care își dorea puțină apă. Chiar dacă majoritatea oamenilor au trecut indiferenți pe lângă animal, tânărul a decis să intervină și să încerce să îi ofere tot sprijinul posibil.

Totul s-a petrecut pe străzile unui oraş brazilian, acolo unde căldura provoacă anual o mulțime de victime. Folosit pentru transportul materialelor grele, calul s-a oprit pe marginea drumului fără a-şi putea duce la bun sfârşit misiunea, afectat grav de căldura insuportabilă.

cal
cal

Nu durează mult să înţeleagă ce se întâmplă şi odată ce se apropie de bietul animal îşi dă seama că singurul lucru de făcut este să-i dai să bea apă. Un gest aparent simplu care s-a dovedit totuşi extrem de important pentru salvarea unei vieți de animal.

 

 

 

 

Spre bucuria bietului animal și a celor care au urmărit imaginile de mai sus, tânărul a reușit să îi salveze viața unui cal care risca să moară din cauza deshidratării.