Sari la conținut
Home » Un biet animal de companie a fost legat pe șinele de cale ferată!

Un biet animal de companie a fost legat pe șinele de cale ferată!

  • de

Un biet animal de companie a fost legat pe șinele de cale ferată!

Totul putea deveni o adevărată tragedie pentru un biet animal de companie!

Pentru Jared Twedell, următoarea întâmplare i-a ridica numeroase semne de întrebare cu privire la ceea ce poate face un om în anumite situații. Și nu este vorba despre un lucru pozitiv, cât mai ales de un gest lipsit de inimă.

El a putut observa un animal de companie pe șinele de cale ferată de la marginea orașului, iar până aici nimic nu părea deosebit. Însă, atunci când a decis să fluiere spre animal în speranţa că îl va speria şi astfel se va depărta de calea ferată, o imagine greu de digerat i-a apărut în cale:

„Există o cale ferată care trece pe lângă poarta centrului de reciclare, iar la un moment dat am văzut ceva mişcându-se. Iniţial am crezut că era o căprioară întinsă între şine,” a declarat Twedell pentru The Dodo.

El a observat că patrupedul era legat de şină şi nu putea pleca de acolo de unul singur.

„- M-am panicat”, a spus Twedell. „Câinele a încercat să vină spre maşină, însă frânghia cu care era legat l-a tras înapoi.”

Twedell s-a dat jos din maşină şi s-a grăbit să ajungă lângă patruped şi să vadă cum l-ar putea ajuta.

Twedell a reuşit să elibereze câinele şi să-l ducă în siguranţă departe de şine. După aceea, a decis ca patrupedul să devină cel mai nou membru al familiei sale.

„Era în mod evident foarte speriat”, a mărturisit Twedell. „Am fost îngrijorat că nu îmi va permite să mă apropii de el. Am bătut cu palma de picior şi i-am zis: ‘Hei micuţule prieten!’ A început să dea din coadă. Atunci am ştiut că mă va accepta în preajma lui.”

Animal de companie
Animal de companie

A luat câinele în maşină şi l-a dus la el acasă. Odată ajunşi, familia lui Twedell l-a primit cu braţele deschise şi cu toţii au decis să-i pună numele Samson.