Sari la conținut
Home » O decizie pe moment a dus la o adopție cu totul întâmplătoare a unui animal de companie!

O decizie pe moment a dus la o adopție cu totul întâmplătoare a unui animal de companie!

  • de

O decizie pe moment a dus la o adopție cu totul întâmplătoare a unui animal de companie!

Un biet animal de companie avea să aibă parte de surpriza vieții sale!

O familie dormea liniștită în casă, când deodată, în jurul orei patru dimineața, un zgomot neobișnuit i-a alarmat și trezit pe proprietari.

Se pare că, un mic animal de companie, mai exact un Labrador speriat și înfrigurat și-a găsit adăpost în sufrageria lor, însă mirarea a fost cu atât mai mare cu cât ușa era închisă. Spre norocul lui, acesta s-a gândit să verifice camerele de supraveghere.

Se pare că în timpul nopţii, o rafală puternică de vânt a deschis uşa casei şi, în jurul orei 03:15, un câine s-a strecurat în cea mai mare linişte în casă.

Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, un cetăţean a trecut pe trotuar şi a observat că uşa unei case era larg deschisă. Jack a putut astfel vedea cum străinul se apropie de uşă pentru a verifica dacă totul este în regulă şi, după puţin timp, o închide înainte de a pleca.

Suzy avea o stare de sănătate precară: era slăbită, nu putea merge prea bine, dinţii îi erau deterioraţi şi nu avea zgardă. Aşadar, în loc să ajungă la un adăpost, au dus-o la medicul veterinar, unde cuplul a fost surprins să afle că patrupedul avea în realitate aproximativ 9 ani.

A urmat o perioadă în care au încercat să îl îngrijească pe cățel, iar a doua zi au sunat la controlul animalelor, dar şi-au dat seama repede că nu vor să o lase să plece.

Cuplul a decis în cele din urmă să o ajute pe Suzy şi să o adopte:

„Am decis că dintre toate lucrurile rele care se puteau întâmpla lăsând uşa deschisă noaptea, în toiul iernii, într-un oraş mare, totul s-a încheiat cu un câine adorabil în sufragerie. Nu a fost nici pe departe cel mai rău lucru, dimpotrivă… trebuia să-i oferim o şansă” a spus Jokinen.

Animal de companie
Animal de companie