Sari la conținut
Home » Un mic animal de companie a fost la un pas să își piardă viața!

Un mic animal de companie a fost la un pas să își piardă viața!

  • de
Animal de companie

Un mic animal de companie a fost la un pas să își piardă viața!

Bietul animal de companie a avut norocul să întâlnească oameni deosebiți!

Chinul animalelor de companie care sunt puse în diferite situații dificile ne impresionează în fiecare zi, iar următoarea întâmplarea se încadrează perfect în această categorie. Nu vom reuşi niciodată să înţelegem pe deplin motivele pentru care unele fiinţele umane ajung să îi rănească sau să-i abandoneze pe prietenii noştri canini. Cu toate acestea, este o realitate care afectează traiul a mii de căţeluşi în fiecare zi. Exact așa s-a petrecut și în cazul următor, acolo unde un biet cățeluș a fost într-o situație care putea să îi aducă sfârșitul vieții.

Animal Aid Unlimited a primit un apel despre un căţel inconştient, aflat la graniţa dintre viaţă şi moarte. Când au ajuns la faţa locului, voluntarii au găsit un pui întins lângă o cutie de carton, luptându-se să-şi dea ultima suflare. Echipa avea mari îndoieli în privinţa şanselor de supravieţuire.

cățel
cățel

Bietul căţel era în stare de şoc din cauza deshidratării extreme, iar tensiunea arterială era foarte scăzută. Din fericire, puiul a primit ajutor de urgenţă şi medicamentele de care avea atâta nevoie.

Salvatorilor nu le mai rămăsese decât să spere că va lupta pentru propria viaţă şi că va trece cu bine peste acea noapte critică.

Animal de companie
Animal de companie

În dimineaţa următoare, adorabilul căţel a surprins pe toată lumea. Iar după numai 24 de ore, progresul său a fost unul major. De acum înainte urmează o perioadă destul de lungă de acomodare, iar după ce se va reface pe deplin, cățelul va fi pus pe o listă de adopție, unde, cu puțin noroc își va găsi o familie iubitoare.

Nimic nu este pierdut, mai ales după ce a trecut printr-un adevărat chin.