Sari la conținut
Home » Un cățel a fost victima unor abuzuri repetate, până când vecinii decid să intervină!

Un cățel a fost victima unor abuzuri repetate, până când vecinii decid să intervină!

  • de

Un cățel a fost victima unor abuzuri repetate, până când vecinii decid să intervină!

Impresionați de soarta unui cățel chinuit, mai mulți oameni decid să îl salveze!

Abuzul asupra animalelor de companie reprezintă un fenomen îngrijorător și des întâlnit, exact așa cum s-a întâmplat și în cazul unui Golden Retriever adorabil. El a fost victima unor abuzuri repetate din partea proprietarilor săi, fiind legat și toată ziua în soare.

Pe lângă asta, botul său era legat cu bandă adezivă, probabil pentru a fi auzit atunci când plânge neîncetat. Din fericire pentru el, totul avea să se schimbe fără într-un moment în care totul părea pierdut.

Răbdarea vecinilor a ajuns la final atunci când au observat că patrupedul devenea din ce în ce mai deprimat.

Într-una din zile, câinele a lătrat isteric mai mult timp, apoi s-a culcat şi a rămas nemişcat pe betonul rece. Aceştia au luat decizia îndrăzneaţă de a intra în curte.

Oamenii au sărit peste gard, au eliberat câinele şi l-au luat la ei acasă. L-au numit Alfie. Cuplul era conştient de faptul că abuzurile extreme l-au lăsat pe Alfie vulnerabil şi sensibil.

Noua familie a fost tot ceea ce își putea dori un cățel adorabil!

Curând, Alfie a început să aibă încredere în noii săi părinţi adoptivi. El a devenit viaţa şi sufletul casei cu comportamentul său vesel şi bucuria debordantă.

Şi-a însoţit proprietarii la fiecare picnic pe care aceştia l-au organizat şi a fost în centrul atenţiei mereu, devenind un membru cu drepturi depline al familiei.

Un cățel
Un cățel

Acum, patrupedul s-a recuperat pe deplin, iar viața a început să fie exact așa cum trebuia încă de la început!