Sari la conținut
Home » Moduri inedite de a vă răsplăti animalul de companie. Cele mai tari petrceri tematice pentru câini

Moduri inedite de a vă răsplăti animalul de companie. Cele mai tari petrceri tematice pentru câini

Câinele tă oferă familiei tale dragoste necondiționată, afecțiune și loialitate, așa că întoarce-i favoarea cu deserturi și cadouri  pe gustul companionilor la un eveniment special pentru ziua de naștere a cățelului tău preferat. Vă prezentăm în continuare câteva moduri simple și adorabile de a face ca ziua de naștere a câinelui să fie memorabilă.

Cadoul perfect penrtu câini

Să recunoaștem: Câinii noștri sunt răsfățați în fiecare zi, dar zilele lor de naștere sunt de fapt un motiv legitim pentru un răsfăț serios pentru câini! Indiferent dacă cățelul tău preferă mingile de tenis, sau jucăriile mai moi, făcute în casă, nu există un motiv mai bun decât ziua lui de naștere pentru a merge la raionul de jucării din magazinul de animale de companie.

O altă idee amuzantă (și hilar de adorabilă): Puneți-vă cățelul într-o cameră cu o tonă de mingi de tenis și urmăriți cum se produce entuziasmul. Baloanele sunt decoruri standard pentru petrecerile de aniversare, desigur, dar există o mulțime de moduri de a face asta și pentru animalele de companie. Dacă nu sunteți super meșteșugit, puteți cumpăra în schimb bannere cu tematică pentru căței online.

Faceți prăjituri pentru câini

Credeți sau nu, o mulțime de prăjituri de aniversare prietenoase cu câinii sunt și prietenoase cu oamenii. Tot ce ai nevoie sunt câteva ingrediente de coacere de zi cu zi, cum ar fi făină integrală de grâu, bicarbonat de sodiu, ouă și compot de mere sau mâncare pentru copii, pentru a face un tort canin uimitor. Amestecați legume mărunțite, cum ar fi morcovii, pentru un plus de nutrienți și completați-l cu brânză cremă, unt de arahide sau banane amestecate.

Deși înghețata adevărată nu este foarte bună pentru tractul gastrointestinal al câinelui, este ușor să prepari acasă o înghețată aprobată de cățelușii tăi cu ingrediente pe care probabil le ai deja în cămară. Amestecați bananele cu iaurt simplu și unt de arahide cremos, apoi congelați peste noapte pentru a obține consistența potrivită.

De asemenea, puteți face înghețată pentru căței cu un singur ingredient de bază: Bulion de pui sau de vită. Pur și simplu turnați-l într-o formă și congelați.

Croiți de unul singur niște haine pentru animalul de companie

Nu există literalmente nimic mai drăguț în lume decât o pălărie de petrecere pe un cățeluș. Este foarte ușor să vă faceți propria pălărie prin lipirea hârtiei decorative, a cartonului de poster sau a hârtiei de spumă în formă de con. Apoi, decorați cu un marker permanent, pompoane, ciucuri sau orice alte accesorii care îl vor face pe cățelușul sî se simt în centrul atenției.

Și dacă animalul de companie nu vrea să poarte pălăria de petrecere mai mult de 20 de secunde? Confecționați o bandană fără cusături cu niște țesătură drăguță și lipici pentru țesături sau bandă de tivit sau un tutu fără cusături cu elastic și benzi de tul.

Invitați întreaga echipă

Ce este o petrecere pentru cățeluși fără întreaga gașcă a câinelui tău? Invitați echipajul pentru o zi de alergare, gustări și adulmecare, pentru a sărbători nașterea membrului dumneavoastră blănos al familiei.

Puneți la dispoziție multă apă și, dacă ceilalți părinți de animale sunt de acord, câteva gustări pentru oaspeții cu lăbuțe. Bunătățile porționate pentru câini, bananele congelate feliate, morcovii mici și fasolea verde sunt toate gustări sănătoase care sunt ușor de luat și ronțăit de către câini.

Asigurați-vă că vă supravegheați atent câinele și oaspeții săi în timp ce se joacă. Chiar și cei mai buni prieteni ai câinilor pot avea neînțelegeri uneori.

Nu uitați de oameni

În afară de o după-amiază de giumbușlucuri drăguțe ale câinilor, trebuie să le oferiți oaspeților umani un stimulent pentru a veni și ei la petrecerea cățeilor. Intră, mâncăruri și băuturi delicioase pentru petrecere. Pregătiți câteva produse preferate de petrecere, cum ar fi aripioare de pui, sos de spanac și anghinare și ouă încondeiate, serviți bere, vin sau – dacă sunteți cu adevărat în tema petrecerii – un cocktail personalizat în onoarea zilei cățelului dumneavoastră.

Fă-ți propriul fundal de cabină foto, ia câteva elemente de recuzită (pe care invitații tăi le pot tolera sau nu pentru câteva secunde) și dă-i drumul la „gramming”! Cereți invitaților să își încarce fotografiile pe Instagram sau Facebook cu un hashtag personalizat (fiecare eveniment happening are unul!), astfel încât să puteți vedea toată distracția într-un singur loc.

Cea mai bună parte a acestor jocuri de petrecere prietenoase cu câinii este că ele sunt de fapt tehnici de antrenament de bază deghizate în distracție! Asigurați-vă că aveți o mulțime de jucării (și de dulciuri) pentru jocuri precum „v-ați ascunselea” și „aport”, care ajută câinii să exerseze comenzi precum „stai jos”, „șezi”, „vino” și „adu”.