Sari la conținut
Home » Cu peștele la plimbare, provocarea unei companii japoneze

Cu peștele la plimbare, provocarea unei companii japoneze

Cu peștele la plimbare, provocarea unei companii japoneze. Aceasta s-a apucat să realizeze un prototip ciudat, un fel de pungă, de container, cu care să poți să te deplasezi prin oraș în cazul în care animalul tau de companie este un pește.

Cei de la compania japoneză s-au gândit că ar fi destui doritori care ar dori să-și ia cu ei și peștele, peștii pentru a le ține de urât. Sau, poate ceva mai trist, pentru cei ce vor să-și transporte mâncarea pentru a fi propaspătă.

Cu peștele la plimbare, “cușca” pentru pești dezvoltată de „Ma Corporation”

Cușca pentru peși, un rezervor portabili de pești, cunoscut sub numele de „geanta katsugyo”, are forma unui tub lung cu o secțiune transparentă, un mâner și un manometru care monitorizează saturația de oxigen a apei.

Cu peștele la plimbare

Proiectul este dezvoltat de „Ma Corporation”. Acesta își propune să devină o alternativă mai elegantă, mai eficientă și mai ecologică față de vechea pungă de plastic plină cu apă.

”Geanta katsugyo” este încă în curs de dezvoltare. Așa că, dacă ar părea ceva pe care ați cheltui cu fericire bani, va trebui să așteptați puțin mai mult. Dezvoltatorii testează în prezent dispozitivul pe o varietate de pești comestibili și documentează fiecare experiment pe Instagram.

Îmbunătățirile aduse ”genșii katsugyo” continuă să apară, deoarece este testat cu mai multe tipuri de pești. De exemplu, dezvoltatorii raportează că peștii cărora le place să înoate mult, cum ar fi macroul, ar putea fi mai problematic de transportat și promit să facă ajustările necesare produsului lor.

Cu peștele la plimbare am putea vedea în curând mai multe persoane. Judecând după comentariile postate pe Instagram, ”geanta katsugyo” ar putea fi un succes comercial. Nu numai în Japonia, ci și în străinătate. Oamenii se interesează deja despre costuri, cum pot cumpăra unul și își exprimă sprijinul pentru proiect.

Deși ”geanta katsugyo” ar putea fi folosită ca rezervor portabil pentru peștii de companie, judecând după conținutul postat de creatorii săi, aceasta se adresează cu siguranță fanilor sashimi.

Etichete: