Sari la conținut
Home » De ce este bine să introducem peștele în alimentația pisicii?

De ce este bine să introducem peștele în alimentația pisicii?

Pisica ta a făcut pneumonie?

De ce este bine să introducem peștele în alimentația pisicii? Atunci când căutăm să adăugăm o sursă de omega-3 la dieta animalelor noastre de companie, precum câinii și pisicile. Este important să selectăm pește sălbatic și crescut liber pentru a beneficia de beneficiile acestui ulei esențial, esențial pentru sănătatea blănii și a organismului lor.

Cu toate acestea, există câteva aspecte cheie pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când alegem peștele potrivit pentru animalele noastre de companie.

De ce este bine să introducem peștele în alimentația pisicii?

Primul criteriu important este să alegem specii de pești mici și uleioși, deoarece aceștia au un raport favorabil între omega-3 și metalele grele. Speciile de pești precum somonul sălbatic, macroul, sardinele și heringul sunt excelente opțiuni

Deoarece sunt bogate în acizi grași omega-3 și au niveluri mai scăzute de metale grele în comparație cu peștii mari sau cu cei care trăiesc în ape poluate.

În ceea ce privește frecvența oferirii de pește, nu este necesar să-l introducem în dieta animalelor zilnic. Dacă avem acces la carne provenită de la animale care se hrănesc cu iarbă verde. Aceasta poate să ofere suficiente cantități de omega-3.

Pentru a satisface nevoile nutriționale ale animalelor noastre de companie. Alternativ, putem opta pentru suplimente sub formă de capsule de ulei de pește și vitamina D, care sunt disponibile pe piață.

Cu toate acestea, există unele aspecte de luat în considerare în ceea ce privește calitatea și siguranța peștelui. Enzima tiaminază, care este prezentă în multe specii de pește crud, poate inhiba absorbția vitaminei B1.

Poate duce la deficiențe de tiamină, ceea ce poate provoca probleme neurologice. Cu toate acestea, suplimentele de ulei de pește nu sunt afectate de această problemă.

Pentru a asigura aportul adecvat de tiamină, putem adăuga drojdie de bere inactivă la dieta animalelor noastre de companie.

O opțiune bună ar putea fi drojdia Lunderland. Care poate contribui la echilibrarea nivelurilor de tiamină în organism.

Alegerea unei surse adecvate de omega-3 pentru animalele noastre de companie este importantă pentru menținerea sănătății lor. În special aspectul blănii. O atenție specială trebuie acordată speciilor de pește.

Dar și frecvenței hrănirii cu pește și aportului corespunzător de vitamine pentru a asigura o dietă echilibrată și sigură pentru animalele noastre de companie, conform therawessence.com.