Cine e de fapt motanul Mittens, adversar de temut în cursa pentru postul de prim-ministru din Noua Zeelandă?

Majestatea Sa Regală Mittens King sau regele din Wellington. Acestea sunt doar două dintre numele pe care Mittens, superstarul local din capitala Noua Zeelandă, este numit de localnici. Mittens este un motan din rasa Angora turceasca și are 10 ani.

Frumosul motan este îndrăgit de toată lumea din Wellington, Noua Zeelandă, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că această adorabilă pisică are propriul său grup de Facebook cu peste 57,7 K membri.

În fiecare zi, oamenii din Wellington, precum și turiștii capitalei, fac poze cu Mittens și le distribuie în mediul online. I se permite să meargă aproape peste tot,de la  biserici până la cluburi de striptease, nimic nu este în afara limitelor pentru această pisică.

El însoțește oamenii acasă pentru a trage un pui de somn sau merge cu ei la lucru  doar să se răcorească. Să nu credeți că este al nimănui – această felină faimoasă are și un proprietar și merge acasă la familia sa  în fiecare seară, potrivit boredpanda.com.

Așadar, derulați mai jos pentru a vedea unele dintre fotografiile lui Mittens pe care oamenii le-au împărtășit pe Facebook.

Menționăm că motanul Mittens candidează pentru funcția de prim-ministru. El este pe lista de favoriți a cetățenilor din Noua Zeelandă. Motanul Mittens, foarte popular în capitala Noi Zeelande, Wellington, o concurează serios pe Jacinda Ardern pentru premiul New Zealander of the Year.

Și infoactual.ro a scris despre acest subiect în articolul: „Motanul Mittens pe lista de candidați, el este pe lista de favoriți a cetățenilor din Noua Zeelandă”

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da