Sari la conținut
Home » Cel mai zgomotos tors din lume! Are vârsta de 14 ani

Cel mai zgomotos tors din lume! Are vârsta de 14 ani

Cel mai zgomotos tors din lume!

Cel mai zgomotos tors din lume! Pisica Bella, în vârstă de 14 ani, a intrat în Cartea Recordurilor datorită felului în care toarce. Stabilind un record notabil în lumea felinelor. Deținută de britanica Nicole Spink, Bella se remarcă printr-un tors extrem de puternic și persistent.

Acest record a fost confirmat de medicii veterinari și a atras atenția publicului și a presei. Bella nu se oprește din tors nici măcar atunci când mănâncă sau este mângâiată. Ceea ce o face o pisică cu totul specială.

Cel mai zgomotos tors din lume!

Echipa de la Cartea Recordurilor a confirmat că Bella este prima pisică domestică cu un tors atât de puternic și persistent, chiar și atunci când sunt prezente alte stimuli.

Precum hrana sau afecțiunea umană. Nicole Spink, stăpâna pisicii, a relatat că Bella torsese încontinuu, chiar și atunci când soțul ei decedat se plângea că sunetul torsului ei bloca sunetul televizorului în timpul serilor de relaxare.

Nicole Spink a testat nivelul de zgomot produs de Bella și a constatat că acesta depășește în decibeli sunetul televizorului. Ea a luat legătura cu reprezentanții Cartea Recordurilor și a organizat o măsurare precisă la domiciliu.

O echipă, care includea un inginer de sunet, a ajuns la locuința lor pentru a evalua cât mai exact nivelul sonor. Bella a reușit cu brio testul și a stabilit un nou record pentru cel mai puternic tors al unei pisici în viață, înregistrând 54,59 de decibeli.

Bella depășește aceste pisici prin faptul că poate menține torsul un timp îndelungat

Este demn de menționat că în trecut au existat și alte pisici care au deținut recorduri legate de nivelul de zgomot.  Smokey în 2011 și Merlin în 2015, ambele din Marea Britanie, au avut torsuri extrem de zgomotoase. Înregistrând 67,8, respectiv 13,21 de decibeli.

Bella le depășește pe aceste pisici prin faptul că poate menține torsul un timp îndelungat. Ceea ce a dus la stabilirea noului record.

Astfel, Bella rămâne o figură remarcabilă în lumea pisicilor, demonstrând că fiecare animal de companie poate deține un talent sau o caracteristică unică care să atragă atenția și admirația oamenilor din întreaga lume, conform jurnalul.ro.