Sari la conținut
Home » Împarte casa cu încă 600 de pisici!

Împarte casa cu încă 600 de pisici!

De ce mă zgârie pisica?

Împarte casa cu încă 600 de pisici! În inima periferiei capitalei Nairobi din Kenya, o femeie în vârstă de 51 de ani a adus o rază de speranță și de iubire în lumea felinelor.

Rachael Kabue, cunoscută de către vecinii ei drept „femeia pisică,” și-a transformat casa cu patru dormitoare într-un sanctuar pentru aproximativ 600 de pisici.

Împarte casa cu încă 600 de pisici!

Această poveste inspirațională a început în 2020, atunci când Rachael a hotărât să facă ceva pentru acele creaturi nevoiașe care vagabondează pe străzi, în căutare de adăpost și îngrijire.

Sanctuarul Felin din Nairobi, fondat de Rachael, a devenit un refugiu pentru pisicile fără stăpân din zonă. Ea nu doar le-a oferit adăpost. Ci și îngrijire medicală atentă pentru a le asigura un trai sănătos.

După ce pisicile se recuperează și se refac. Rachael le oferă pentru adopție, căutând familii iubitoare care să le ofere un cămin permanent.

Cu devotamentul său pentru aceste animale, Rachael a reușit să creeze un adevărat paradis pentru feline.

Cu toate că casa sa are patru dormitoare, Rachael a făcut ca aproximativ 95% din spațiul disponibil să fie dedicat pisicilor.

Ea însăși locuiește într-un colț mic din casă, iar restul îi revine nevoilor și confortului felinelor aflate sub grija sa. Acest act de dăruire totală arată angajamentul și pasiunea ei pentru această cauză nobilă.

Rachael și familia sa se remarcă prin exemplul lor admirabil

Rachael Kabue nu este singură în această misiune. Cu cinci copii care împărtășesc aceeași iubire pentru animale, familia ei este unită în sprijinirea acestei activități caritabile.

Într-o lume în care multe persoane trec cu vederea sau ignoră suferința animalelor fără stăpân. Rachael și familia sa se remarcă prin exemplul lor admirabil.

În ciuda provocărilor, cum ar fi limitarea spațiului, Rachael nu se lasă descurajată. Cu devotamentul ei continuu și cu susținerea familiei, ea rămâne hotărâtă să ajute cât mai multe pisici nefericite să găsească fericirea și dragostea într-un cămin permanent.

Povestea ei este un exemplu inspirațional al modului în care o singură persoană poate face o diferență semnificativă în viața a sute de animale nevoiașe. Le oferă șansa la o viață mai bună și plină de iubire, conform digi24.ro.