Sari la conținut
Home » După ce au stat pe străzi, o pisică și cei șase pui ai săi se bucură de viața primită prin adopție. Cum s-au adaptat în noul cămin? Video

După ce au stat pe străzi, o pisică și cei șase pui ai săi se bucură de viața primită prin adopție. Cum s-au adaptat în noul cămin? Video

pisica și puiul e; surs foto: iheartcats.com

O pisică și cei șase pui ai săi se bucură de viața primită prin adopție, după ce au îndurat clipe grele pe străzi, neavând niciun adăpost unde să stea cu ei.

Făcea tot ce putea ca să aibă grijă de ei, dar atât de mulți pui pot fi greu de îngrijit atunci când ești o pisicuță care se zbate pe străzi.

Poate fi destul de dificil să găsească suficientă mâncare pentru ea, ca să se mențină sănătoasă, fiind și mai dificil să adune suficiente calorii pentru a asigura laptele necesar pentru cei șase pisoi înfometați.

În pofida acestei situații dificile de viață, este o mama eroină, reușind să supraviețuiască cu toți cei șase pui și să fie adoptată împreună cu ei.

Din fericire, bunătatea i-a salvat puii

Bunătatea a apărut pe strada ei, în momentul în care un iubitor de animale a găsit pisica și puii ei și i-a adus la Wilco Regional Animal Shelter din Williamson County, Texas. Iar de acolo, cei șapte blănoși au fost puși în plasament la Megyn, expertă în pisicuțe și mamă adoptivă extraordinară pentru pisici.

Când vine vorba de pisicile adulte primite în centre de salvare și de plasament, unele pisici au nevoie de ceva timp pentru a se adapta la rutina vieții în interior, dar altele se acomodează fără probleme. Eevee este una dintre pisicile relaxate care se acomodează fără probleme, iar Megyn este îndrăgostită de ea.

„Există o pisică perfectă?! Dacă există, atunci ar fi Eevee”, a împărtășit Megyn pe Instagram. „Ea este cu adevărat una dintre cele mai bine adaptate pisici pe care le-am întâlnit vreodată.

Se înțelege cu ușurință cu toată lumea din casa noastră, are maniere perfecte la litieră, îi place să „dialogheze” și este un adevărată visătoare.”

Dacă trecutul nu a fost bun, viitorul ei va fi

Faptul că Eevee este un astfel de înger tigrat face să fie greu de crezut că cineva ar fi putut să o dea la o parte pentru că era însărcinată. Dar s-ar putea ca acesta să fi fost cazul lui Eevee. În timp ce trecutul ei rămâne un mister, viitorul ei va fi cu siguranță unul bun.

După cum a declarat Megyn pentru Love Meow: „Nu eram siguri cum se va descurca într-o casă, dar am aflat repede că a fost în mod clar o pisică de casă”.

Iar acum, Eevee este din nou o pisică de casă și își învață puii să se bucure și ei de viața de interior!

Cea mai bună mamă

Eevee este simpatică și „o mamă extraordinară care își supraveghează cu atenție puii, dar și foarte deschisă față de oamenii care îi îngrijesc”.

Ea este recunoscătoare pentru ajutorul lui Megyn în hrănirea pisicuțelor, pentru că atâtea guri sunt foarte greu de gestionat, iar corpul lui Eevee nu ar putea ține pasul cu toate aceste pisicuțe înfometate.

Megyn a fost bucuroasă să le furnizeze o hrană suplimentară pentru ca toți să crească mari și puternici! Și pentru că Eevee este o mama pisică atât de bună, se asigură că toată lumea este acolo când vine momentul hrănirii.

„Are chemări speciale pentru pisicuțele ei”, a explicat Megyn. „Când este timpul hrănirii, va întinde o labă și își va apuca ușor puii când aceștia trec pe lângă ea.”

Odată cu creșterea puilor și obținerea unei mai mari independențe, Eevee are parte de timpul mult meritat pentru a se relaxa.

Și s-a acomodat foarte bine în casa lui Megyn, stăpâna sa adoptivă împărtășind: „Este cea mai relaxată și prietenoasă mamă pisică pe care am întâlnit-o. Nu se sperie de nimic, nici măcar de cățelușii agitați și gălăgioși”.

„Este greu să găsești o pisică adultă care să facă față haosului din casa noastră, dar ea poate.”

Mulțumită lui Megyn și Adăpostului Regional de Animale Wilco, pisica se bucură de viața primită prin adopție alături de pisicuțele, astfel că nu vor trebui să se mai descurce singure afară și cunoaște fericirea unui cămin iubitor pentru totdeauna!