Sari la conținut
Home » Video. Adopție inedită. Ivan, un porcușor orfan, a intrat sub „aripa protectoare” a unui cățel. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Video. Adopție inedită. Ivan, un porcușor orfan, a intrat sub „aripa protectoare” a unui cățel. Imaginile cu cei doi au devenit virale

Ivan, un porcușor orfan, a intrat sub „aripa protectoare” a unui cățel din rasa Bullmastiff Englez, cei doi legând o prietenie greu de imaginat. Patrupedul are mare grijă de noul său prieten, porcul pitic, prin faptul că tot timpul îi este alături.

Duke este cel mai bun exemplu că nu toți câinii sunt la fel, întrucât chiar dacă face parte dintr-o rasă considerată periculoasă, cu aspect impunător și temperament agresiv, patrupedul este unul liniștit, blând și chiar grijuliu și protector cu animalele din altă rasă.

Câinele l-a „adoptat” imediat de cum l-a văzut pe cel mic

Ivan, un porcușor orfan, a intrat sub „aripa protectoare” a unui cățel, iar patrupedul este foarte atent la nevoile porcului pitic în vârstă de trei luni, curățându-l după ce se joacă în noroi. Văzând ce prietenie frumoasă au cele două animale, oamenii au hotărât să îi filmeze să să posteze filmulețul pe o platformă de socializare.

În videoclip, porcușorul Ivan este surprins în timp ce stă întins într-o parte, iar Duke îl curăță de noroi, după ce micuțul a pus de-o joacă zdravănă. Filmarea a fost postată pe pagina de facebook a Brightside Farm Sanctuary, strângând sute de mii de vizualizări.

Însă, administratorii sanctuarului, în descrierea videoclipului, au oferit o recomandare internauților cu privire la faptul că nu este indicat să testeze legătura dintre animalele lor, întrucât „majoritatea câinilor din această rasă nu ar ezita să atace purcelul”.

Rebecca Holmes, directorul sanctuarului, a fost impresionată de această relație de prietenie

Porcul pitic Ivan se află în sanctuarul Brightside Farm din Tasmania, Australia, iar aceasta a ajuns aici în urma unui accident pe care l-a suferit, și anume mama lui a căzut peste el și l-a rănit grav. La scurt timp după ce acesta a venit în organizație, câinele Duke l-a luat „sub aripa sa” pe micuțul animal, devenind părintele adoptiv al acestuia.

Directorul sanctuarului, Rebecca Holmes, a fost uimită de această „legătură” a celor doi, și a declarat că imaginile în care apar Duke și Ivan sunt impresionante, datorită faptului că în acest caz „legile naturii nu par să se aplice”.

„ La început poate părea ciudat să-l vezi pe Ivan întins pe jos. Ai putea crede că a avut loc un accident teribil, însă dacă te uiți la fața lui, poți vedea că îi place foarte mult de Duke. Ivan a fugit afară și s-a jucat în noroi, iar Duke a vrut să rezolve problema și să îl curețe chiar el.

Este incredibil de văzut. Există animale care au o relație uimitoare, iar aceasta este una dintre ele. E ca și cum legile obișnuite ale naturii pur și simplu nu se aplică. Duke pare fericit să aibă grijă de el.

Este un câine drăguț care vrea doar să iubească și să fie iubit, așa că este foarte drăguț să ai un astfel de prieten. Își preia rolul de părinte în serios, după ce Ivan a fost separat de mama lui. Ei au o legătură specială”, a precizat directorul sanctuarlului, în vârstă de 36 de ani.