Sari la conținut
Home » Un pisoi a fost adoptat de o cățelușă care își pierduse puii!

Un pisoi a fost adoptat de o cățelușă care își pierduse puii!

  • de
pisoi

Un pisoi a fost adoptat de o cățelușă care își pierduse puii!

O nouă viață pentru un pisoi abandonat!

Un pisoi orfan și-a găsit liniștea alături de o cățelușă care își pierduse puii, cele două animale de compania devenind de nedespărțit. взять займ по паспорту без снилса

cățelușă alături de pisoi

Amira este un câine al străzii care locuia lângă Il Gattaro d’Aleppo, un adăpost pentru pisici din Siria. Fondatorul acestui centru, Mohammad Alaa Jaleel, a luat-o pe Amira în casa sa, dar pentru siguranţa felinelor nu a lăsat-o să intre în adăpostul cu 80 de pisici.

câine

A vrut să se asigure că Amira îşi va aduce puii pe lume într-un mediu confortabil, dar din păcate, când a venit momentul, niciunul dintre puii ei nu era în viaţă.

cățelușă

Între timp, la adăpost a sosit un biet pisoi care tocmai îşi pierduse mama. Micuţul Junior a fost găsit trăind singur pe străzi şi a fost adus să locuiască în Il Gattaro d’Aleppo până când va putea fi adoptat.

pui de pisică

animale de companie

Cele două animale de companie se ajută reciproc să treacă cu bine peste fiecare zi, reușind să își ofere liniștea de care aveau atât de mult nevoie.

pisoi alături de cățelușă
pisoi alături de cățelușă

I-am găsit împreună”, a declarat Abidin, unul dintre voluntarii care lucrează la adăpostul Il Gattaro d’Aleppo, pentr The Dodo. „Pisoiul a venit în sprijinul Amirei şi ea l-a acceptat cu bucurie. Amira chiar părea să zâmbească.”