Artist ”hărțuit” de propria pisică! „ Pe nevasta mea o iubește, e umbra ei, dar pe mine nu mă suferă, unde mă prinde, mă feliază”.

Invitat într-o emisiune TV de la Antena Stars, Daniel Lazăr, artistul care a făcut furori pe scena iUmor, este un mare iubitor de animale. Acesta a mărturisit că are doi câini şi două pisici și că disprețuiește profund oamenii care maltratează viețuitoarele.

Nu este adeptul cumpărării necuvântătoarelor, nu îi place frumuseţea rasei în mod special, ci îi place animalul în sine.

„Pe Aria a recuperat-o soţia mea dintre maşini, unde era bătută crunt de către un domn care avea un bichon. Nu înţeleg treaba asta: cum poţi să ai animal şi să baţi alt animal? În condiţiile în care era pui şi era inofensiv”, mărturisește artistul.

„Noi avem multe animale pe care le-am redirecţionat către adăposturi, către fostere şi adopţii în străinătate. Orice suflet viu merită o şansă. Nu pot să fiu nepăsător şi să trec pe lângă o formă de viaţă care are nevoie de ajutor. Dispreţuiesc puternic oamenii care chinuie animalele, care nu le respectă, pentru că, într-o formă sau alta, animalul este mâna care îţi dă să mănânci. Şi aici vorbim de la găini până la ce vrei tu”, mai spune Daniel Lazăr.

„În adăposturi sunt mulţi câini şi unii sunt foarte chinuiţi. Unii au făcut o afacere din treaba asta, din păcate. Eu, cât am fost copil, la toate blocurile la care stăteau prietenii mei, inclusiv la scara mea, era un câine aciuat. Şi oamenii aveau grijă de animalul ăla, iar animalul ăla avea grijă de perimetrul ăla. Câinele nu atacă degeaba. El îşi apără puiul, îşi apără teritoriul, îi este frică şi, de multe ori, atacă pentru că îi este frică. Ei atacă sub impulsul haitei. Hai să ne apărăm teritoriul!”, a încheiat artiatul.

Cu toate că iubește enorm animalele, una dintre pisicile lui nu îl suportă, iar felina a ajuns să-l „hărțuiască” pe artist, în propria casă: „Pe nevasta mea o iubește, e umbra ei, dar pe mine nu mă suferă, unde mă prinde, mă feliază. Oicâtă dragoste i-aş oferi, oricât de afectuos aş fi cu ea… Dar, până la urmă, îmi convine foarte mult atitudinea asta, pentru că mai pune puţin sare şi piper în relaţia dintre noi doi”.

Animalzoo.ro Vreti sa primiti notificari cu ultimele stiri? Nu Da