Sari la conținut
Home » Animax, decizie importantă. Deschide două magazine în septembrie, iar până la finele anului, anunță deschiderea a încă șase magazine

Animax, decizie importantă. Deschide două magazine în septembrie, iar până la finele anului, anunță deschiderea a încă șase magazine

Animax deschide două magazine în luna septembrie, iar până la sfârșitul anului, preconizează deschiderea a încă șase magazine. Retailerul este specializat pe oferta de produse, servicii și consultanță în domeniul îngrijirii animalelor de companie, fiind cea mai mare rețea de pet shops de pe piața românească, parte a grupului Pet Network International.

Unul dintre cele două magazine destinate deschiderii de luna aceasta, deja s-a inaugurat la 14 septembrie, în București, pe str. Drumul Binelui, sector 4.

Următorul se deschide peste puțin timp, la 22 septembrie, în municipiul Turda, județul Cluj, fiind prima locație din Turda, în noul complex comercial FunShop Park.

Aceste două unități se alătură celor 116 deschise la nivel național. În 2021, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 52.5 milioane de euro.

În afară de rețeaua de magazine fizice, compania are și un shop online aflat la adresa https://animax.ro prin intermediul căruia oferă, de asemenea, informații și sfaturi posesorilor de animale de companie.

Focusul companiei rămâne pe consilierea clientului

Ioana Socaciu, Head of Retail Animax România, afirmă că echipa Animax le vine mereu în ajutorul clienților cu sfaturi și sugestii utile, în fiecare magazin, axându-se pe consilierea clienților. A mai adăugat că Animax se mândrește cu o comunitate extinsă la nivel național.

„Cel mai important lucru este, în afară de faptul că iubitorii de animale de companie găsesc în magazinele noastre tot ce au nevoie pentru îngrijirea companionilor lor necuvântători, că echipa noastră le vine mereu în ajutor cu sfaturi și sugestii utile. Ne axăm pe consilierea clienților pentru că le înțelegem pasiunea.

Clienții au simțit asta și au devenit fideli brand-ului Animax, drept pentru care ne mândrim, pe bună dreptate, cu o comunitate extinsă la nivel național”, explică Ioana Sociaciu, Head of Retail Animax România.

Investiția celor două magazine depășește 100.000 de euro

Animax deschide două magazine în luna septembrie, iar investiția pentru un magazin se ridică la 50.000 de euro, astfel că cele două unități valorează peste 100.000 de euro, iar planurile nu se opresc aici, reprezentanții Animax estimează inaugurarea a încă șase unități și creșterea cifrei de afaceri cu 15% față de 2021.

Totodată, rețeaua s-a extins de la începutul anului, cu patru astfel de unități care oferă proprietarilor de animale de companie o gamă completă de produse și servicii pet retail, iar până la sfârșitul anului se așteaptă deschiderea a încă șase magazine pe teritoriul României.

„Avem peste 500 de angajați, iar numărul acestora crește cu fiecare magazin deschis, ceea ce ne dă un avânt tot mai puternic pentru extinderea rețelei, știind că, astfel, creăm locuri de muncă și ajutăm comunități. Mai mult, nu ne vom opri nici în 2023, vom continua expansiunea la nivel național”, spune Ioana Sociaciu, Head of Retail Animax România.

Despre Animax:

Pet Network  este rețeaua omni-channel de produse și servicii pentru animale de companie, lider de piață pe acest segment, care operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria. În România, Pet Network operează prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Compania are în România o cifră de afaceri netă de peste 80 mil Euro.

Primul magazin Animax (marcă inregistrată) a fost deschis de către compania Pet Product (înființată în 1998) în anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc în mai multe zone ale Bucureștiului, precum și în alte orașe ale țării. 

Astfel, Animax a devenit una dintre cele mai importante mărci înregistrate de pe piața de profil și cel mai extins lanț de petshopuri din România, având deschise în prezent 116 magazine, în toate orașele mari din țară.

Având o experiență de peste 21 ani, Animax a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul său și are nevoi diferite, și de aceea, magazinele Animax oferă game variate de produse atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume.