Sari la conținut
Home » Actorii Mihai Bendeac și George Mihăiță i-au schimbat viața Thaliei, o cățelușă abandonată, odată cu adopția. Ea este noul membru al familiei Teatrului de Comedie din București

Actorii Mihai Bendeac și George Mihăiță i-au schimbat viața Thaliei, o cățelușă abandonată, odată cu adopția. Ea este noul membru al familiei Teatrului de Comedie din București

Viața Thaliei, o cățelușă abandonată, a fost schimbată radical, într-una cu final fericit, după ce aceasta a fost adoptată de la ASPA Pallady de către actorul Mihai Bendeac și echipa Teatrului de Comedie din București.

Numele Thalia vine din mitologia greacă, fiind muza comediei, iar numele acesta i-a fost pus cățelușei de către Mihai Bendeac, după ce marți a luat-o de la adăpost.

„Este vorba despre o cățelușă care a avut marele noroc să ajungă de la centrul de adopții ASPA Pallady direct în echipa de la Teatrul de Comedie. Actorul Mihai Bendeac a venit ieri la adăpost să o ia.

Sunt foarte fericit și absolut convins că și colegii mei de la teatru vor fi foarte fericiți și o să avem cu toții grijă de ea”, ne-a mărturisit actorul, care s-a gândit deja la un nume pentru cățelușă: Thalia, muza comediei, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebok a Primăriei Municipiului București.

Adopția a fost posibilă datorită Monicăi Similea

Viața Thaliei, o cățelușă abandonată, a fost schimbată după ce Monica Similea, directorul adjunct al Teatrului de Comedie, a avut o contribuție majoră la această adopție, făcând-o posibilă datorită faptului că ea a fost cea care cunoștea cățelușa încă de când era pe stradă.

După ce s-a consultat cu Mihai Bendeac și a primit și acordul directorului general, actorul George Mihăiță, decizia a fost luată, iar Thalia a ajuns în echipa Comediei!

„Adopția a fost posibilă datorită Monicăi Similea, director adjunct al Teatrului de Comedie, care cunoștea cățelușa de când era pe stradă. A vorbit cu Mihai Bendeac despre cățelușă și, după ce au primit și acordul directorului general, actorul George Mihăiță, decizia a fost luată, iar Thalia a ajuns în echipa Comediei!

Thalia a stat de la începutul acestei luni în centrul de adopții, unde a ajuns după o perioadă petrecută pe străzi. Cățelușa este acum microcipată, deparazitată, vaccinată și sterilizată”, transmite Primăria Municipiul București.

În ochii Thaliei, zâmbetul este mereu prezent

Chiar dacă încă nu a învățat cum se râde la Comedie și a întâmpinat greutăți până acum, cățelușa, în vârstă de 4 anișori, nu a încetat să zâmbească.

„Are 4 ani, este foarte frumoasă și extrem de jucăușă. De aseară, locuiește la Teatrul de Comedie din București, instituție care va fi, de acum încolo, casa ei!”, potrivit Primăriei Municipiului București.