Sari la conținut
Home » Târg de adopții în București. 15 căței vor fi gata să își cunoască stăpânii

Târg de adopții în București. 15 căței vor fi gata să își cunoască stăpânii

câini în natură; sursă foto GDS.ro

Târg de adopții în București. Un nou târg de adopții va fi organizat în acest weekend de către ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor). Acesta va avea loc în Parcul IOR din Sectorul 3.

În cadrul evenimentului vor fi 15 căței pregătiți să se alăture unei famili.

Târg de adopții în București

Târgul va avea loc sâmbătă, pe 9 septembrie, între orele 10-18. Acesta va avea loc în parcul IOR unde vor fi prezenți 15 cățeluși.

Toți cățeii sunt sănătoși, microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați și, dacă vârsta o permite, sterilizați.

Așadar, ASPA a declarat că „Pentru fiecare târg de adopții pe care îl organizăm ne pregătim cât putem de bine: alegem o locație potrivită și accesibilă, selectăm cățeii astfel încât să fie variante pentru toți posibilii adoptatori și promovăm intens evenimentul.

Ne-am pregătit la fel și pentru următorul TÂRG DE ADOPȚII care va avea loc sâmbătă 9 septembrie în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR). Un număr de 15 căței, adulți și pui, vor fi acolo cu speranța că vor fi aleși de cineva care să le schimbe viața. Toți cățeii care vor fi prezenți sunt sănătoși, microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați și, dacă vârsta o permite, sterilizați”.

Beneficii pentru cei care adoptă

Voluntarii de la PROEDUS se vor asigură că fiecare cățel se bucură de afecțiune. Aceștia vor avea parte de plimbări, mângâieri dar și interacțiune cu vizitatorii.

De asemenea, toți adoptatorii vor pleca acasă cu câte un pachet cu produse utile pentru ei și pentru noul lor prieten.

Pachetele vor include:

Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România.

Recompense de la Pedigree Romania.

Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club.

Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar, potrivit b365.

O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania.

Un voucher în valoare de 100 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa o păturică si o pernuță sau pot să îl folosească la achiziția unui culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.