Sari la conținut
Home » Animăluțul de pe teren. Pufoșenia care voia să facă sport

Animăluțul de pe teren. Pufoșenia care voia să facă sport

Din cuprinsul articolului

Animăluțul de pe teren. În Anglia, terenurile de fotbal – sau terenurile de fotbal – sunt ușor de găsit. Acest sport este unul dintre preferatele localnicilor.

Nu este nerezonabil să credem că cineva, undeva, lovește în orice moment o minge albă în carouri.

Totuși, nu întotdeauna sunt oameni care ocupă terenurile de fotbal. Și animalele se plimbă frecvent pe terenuri, dar unele dintre ele nu reușesc să iasă singure.

Animăluțul de pe teren

Bursuci care stau împreună
O mână de bursuci care stau împreună

Asta s-a întâmplat recent, când East Sussex Wildlife Rescue & Ambulance Service (WRAS) a primit un apel în legătură cu cineva mic și pufos prins într-o plasă de fotbal liberă.

„Acest tânăr se încurcase bine și bine într-o plasă de fotbal”, a scris WRAS într-o postare pe Facebook.

Din fericire, echipa experimentată de salvare a animalelor sălbatice a intervenit la timp.

Aceștia au dus de urgență animalul la spitalul lor veterinar, unde l-au sedat pe micuț înainte de a încerca să taie plasa.

În scurt timp, echipa dedicată de veterinari a eliberat animalul din plasa în care era încurcat și a descoperit cea mai drăguță față.

Bursucul salvat

Echipa de veterinari de la WRAS a evaluat starea bursucului. Aceștia au constatat că, în ciuda unui picior rănit, acesta era destul de sănătos. Aceștia l-au plasat într-un plan de tratament și l-au copleșit pe bursuc cu atenție pentru tot restul timpului petrecut acolo.

În curând, bursucul s-a simțit ca nou și era pregătit să își ia rămas bun de la familia sa temporară.

„Nu a durat mult până când s-a recuperat complet și a fost returnat în locul în care a fost găsit”, a scris WRAS.

Personalul de la WRAS este recunoscător că a găsit bursucul la timp pentru a-l salva. Din nefericire, în ultima vreme au observat o creștere a numărului de animale care rămân blocate în plase și speră că comunitatea va ajuta la prevenirea altor cazuri, potrivit thedodo.

„Vă rugăm, dacă aveți o poartă de fotbal, legați plasa deasupra nivelului solului”, a scris WRAS. „Acest lucru permite animalelor sălbatice să treacă în siguranță pe dedesubt fără a fi prinse”.