Sari la conținut
Home » Anglia. Un câine, o încrucișare între Pug și Shih Tzu, a rămas fără adăpost după despărțirea proprietarilor

Anglia. Un câine, o încrucișare între Pug și Shih Tzu, a rămas fără adăpost după despărțirea proprietarilor

Un câine adorabil, vesel, o încrucișare între Pug și Shih Tzu, a rămas fără cămin după despărțirea proprietarilor, iar în prezent, adorabilul cățel se află într-un adăpost pentru câini și își caută un nou stăpân. El se află în adăpostul pentru câini RSPCA Hillfield House din Stretton.

Câinele are nouă ani și este foarte vesel

Un câine adorabil, vesel, o încrucișare între Pug și Shih Tzu, pe numește Louis, a fost descris de personalul de la adăpostul din Stretton ca fiind un „băiat încântător”. Echipa de la adăpost s-a străduit să-i crească încrederea și să-l obișnuiască cu oameni noi.

Acum, el este pregătit să se mute într-o casă nouă. Cu toate acestea, adăpostul recomandă ca el să se mute doar într-o casă fără copii mici.

Este pregătit să se mute într-un cămin nou și primitor

Angajații din adăpost s-au ocupat să-i crească încrederea lui Louis și să-l facă să se simtă mai relaxat în preajma oamenilor noi. De asemenea, el are nevoie de un partener de joacă, care îl poate ajuta pe Louis să se simtă ca acasă.

Un purtător de cuvânt al adăpostului pentru câini RSPCA Hillfield House din Stretton a declarat: „Louis este un Pug dulce și blând, încrucișat cu un Shih Tzu, care a ajuns la noi din cauza unei despărțiri. El caută un stăpân calm și răbdător care să-l ajute să se simtă în siguranță și iubit. Louie poate trăi alături de adolescenți de 15 ani sau mai mari.

Acest lucru se datorează faptului că Louis are emoții în fața copiilor mai mici, iar ideal ar fi să aveți un alt câine, de preferință un mascul sau o femelă calmă, care îl poate ajuta pe Louis să se simtă ca acasă. Este un băiat încântător care a făcut progrese mari în timpul petrecut aici, la noi.

Ne-am ocupat mult timp și am avut grijă să îi creștem încrederea lui Louis, iar acum îl ajutăm să se simtă mai relaxat în preajma personalului și a voluntarilor. Credem că acum este pregătit să se mute într-un cămin nou și primitor.”