Sari la conținut
Home » O pisică a rămas blocată în grilajul unei mașini. Aceasta a supraviețuit călătoriei

O pisică a rămas blocată în grilajul unei mașini. Aceasta a supraviețuit călătoriei

O pisică a rămas blocată în grilajul unei mașini Hyundai Tucson, reușind în mod miraculous să supraviețuiască călătoriei. Pisica intrase în grilajul bării de protecție din partea din față a mașinii. Întâmplarea s-a petrecut în Anglia.

Tehnicienii au dat jos bara de protecție și au reușit să elibereze felina care era foarte speriată. Distanța pe care a parcurs-o fiind blocată acolo a fost de 5 kilometri, nu foarte mare, dar suficient cât să pățească ceva. Ea se numește Sully și este o norocoasă.

Pisica a fost găsită de șofer

O pisică a rămas blocată în grilajul unei mașini și, într-un final, a fost găsită de șofer, David Harding,  în urma zgomotului ciudat pe care acesta l-a auzit că vine din partea din față a autoturismului.

David Harding a sosit miercuri dimineață la locul de muncă, la o reprezentanță auto, când a auzit un zgomot care nu era cel obișnuit pe care el îl cunoștea și care venea din partea din față a autovehiculului.

Pisica a fost găsită de stăpână datorită microcipului din dotare

Un veterinar din apropierea casei domnului Harding a reușit să o contacteze pe proprietara Cate Cowe, întrucât felina era microcipată, astfel că a fost destul de ușor ca stăpâna să-și recupereze animalul de companie după pățania pe care a trăit-o.

Pisica a fost găsită în Hyundai Tucson al domnului Harding la Porsche Centre din Wellington Road din oraș.

„M-am dus la serviciu ca de obicei, m-am oprit să parchez mașina și am auzit un zgomot ciudat. Am urmărit de unde vine zgomotul și am găsit pisica în spatele grilajului din partea din față.

Am reușit să o scoatem. Era puțin speriată și alerga prin atelier. Unul dintre ucenici a dus-o la veterinar.

Sully a dormit bine după teribila pățanie

El a adăugat: „Cred că am mai văzut-o înainte în zona locală – dar niciodată în mașină.

Paul Kelly, partenerul manager al reprezentanței, a declarat că patru tehnicieni au lucrat pentru a elibera pisica „pietrificată”.

Proprietara a primit apoi un telefon de la veterinari după ce Sully, un motan în vârstă de trei ani, cu blaniță alb-negru, a fost scanat.

„Iese noaptea, este un adevărat vagabond”, a declarat stăpâna pentru BBC Scotland. A fost o ploaie foarte urâtă, așa că probabil s-a adăpostit în mașină și a rămas blocat. Când a fost recuperat era puțin obosit și stresat, dar acum a dormit bine.

Ea a adăugat: „Sunt bucuroasă că este în siguranță și, totodată, mă bucur că are cipuri. Din fericire, este o poveste fericită. El este deosebit.”