Sari la conținut
Home » Un video surprinde o scenă adorabilă în care o ursoaică încearcă cu disperare să-și coboare din pom puiul obraznic

Un video surprinde o scenă adorabilă în care o ursoaică încearcă cu disperare să-și coboare din pom puiul obraznic

Câteva imagini postate în mediul online arată cum o ursoaică încearcă cu disperare să-și coboare din pom puiul obraznic, după ce micuțul s-a urcat tocmai în vârful pomului și îi este foarte greu să se dea jos de acolo.

Astfel că, mama urs intervine repede pentru a-și ajuta puiuțul, apelând la câteva tactici cu ajutorul cărora să-și coboare ursulețul de acolo. Totul a fost filmat și postat în mediul online, iar filmulețul a devenit viral.

A fi părinte este o muncă cu normă întreagă, îți ocupă tot timpul și energia. Acest lucru este demonstrat perfect atunci când această ursoaică încearcă cu disperare să-și coboare din pom puiul.

Se pare că această mamă urs din Elveția are o zi foarte dificilă după ce puiul ei a refuzat să plece acasă, dorind să stea în continuare în vârful copacului.

Mama urs a folosit diferite tactici pentru a-și coborî puiuțul din pom

Tânărul pui de urs a fost lăsat să se distreze și să se joace toată ziua, în timp ce mama se relaxa, însă când a venit momentul plecării spre casă, micuțul ursuleț era reticent. Așa că, mama urs a a avut dificultăți în a-și convinge puiul să părăsească copacul la finalul sesiunii de joacă.

La fel ca majoritatea copiilor, animăluțelor aflate în perioada prunciei le place să se joace. Cu toate acestea, copiii au ocazional tendința de a exagera, iar mamele lor sunt cele care trebuie să îi controleze.

Nu a avut de ales decât să apeleze la câteva tactici pentru a reuși să-și coboare ursulețul din pom. Astfel că, a început să scuture pomul în încercarea de a-și convinge puiul să coboare.

O persoană a reușit să înregistreze acest videoclip foarte amuzant și a surprins cum se cuvine grija pe care o poartă o mamă pentru puiul ei, indiferent de specie.

Oamenii sunt extrem de amuzați de întâmplare

Oamenii care au asistat la această întâmplare se pot auzi în videoclip cum se amuză de situație. Ei privesc cu mult interes fiecare acțiune a ursoaicei. Pofta de râs se amplifică cu fiecare mișcare pe care o realizează mama urs.

După ce a scuturat puternic pomul și a văzut că nu are niciun rezultat, mama urs recurge la o altă metodă, și anume se urcă puțin în el și îl îndoaie pentru a putea să îl rupă, astfel că reușește, și își coboară puiuțul.