Sari la conținut
Home » VIDEO! Doi leii de la un circ din China au semănat teroare în rândul spectatorilor. Felinele au evadat în timpul spectacolului

VIDEO! Doi leii de la un circ din China au semănat teroare în rândul spectatorilor. Felinele au evadat în timpul spectacolului

sursă foto: The Irishsun.ie

Leii au scăpat din incinta circului din provincia chineză Henan, ceea ce a făcut ca spectatorii să fugă și să-și ia copiii în brațe de frica felinelor. O pereche de lei a evadat de la un circ, trimițând sute de spectatori într-o cursă contra-cronometru pentru a-și salva viața.

Animalele sălbatice au scăpat din incinta lor în mijlocul unui spectacol în Luoyang, provincia Henan din centrul Chinei, provocând o debandadă în timp ce familiile îngrozite încercau să evite să fie atacate.

Leii au scăpat de la circ în timpul spectacolului

Imaginile video arată cum leii se eliberează brusc din cușca de fier care separă scena de public în timpul unui spectacol în Luoyang, provincia Henan. Spectatorii îngroziți se grăbeasc să-și protejeze copiii și să părăsească sala de evenimente, în timp ce unul dintre lei își face drum pe străzi.

Leii pot fi văzuți cum se plimbă în jurul marginilor cuștii. Unul dintre ei sare apoi pe un scaun înainte de a se îndrepta spre celălalt animal.  Unul dintre lei sare prin cercul ținut de unul dintre artiștii de circ, dar este prins, târându-l în timp ce se învârte în interiorul cuștii. Leul sare apoi printr-o clapetă descuiată din cușcă, iar celălalt animal îl urmează. 

Spectatorii pot fi văzuți fugind de la scenă, unii dintre ei purtându-și copiii în brațe. Unul dintre lei este apoi surprins în timp ce se plimbă prin parcare, în timp ce vizitatorii ies din incintă. La finalul videoclipului se observă cum leul este transportat într-o cușcă mică de metal, după ce a fost capturat.

Departamentul de publicitate din Luoyang a emis o declarație mai târziu în cursul zilei, afirmând că, în timpul spectacolului de probă al Circului Internațional Global Peak, în jurul orei 10:45, un leu a scăpat accidental din incinta sa, potrivit mirror.co.uk.

După ce au fost capturate felinele circul a fost închis

Departamentul a precizat că, din fericire, animalul a fost capturat de către îngrijitori în aproximativ 15 minute și nimeni nu a fost rănit.

Circului i s-a ordonat să suspende operațiunile și să remedieze orice problemă, iar investigațiile privind incidentul sunt în curs de desfășurare.O spectatoare anonimă a declarat presei locale că incidentul s-a petrecut la un spectacol matinal, când și-a dus copilul să vadă marile feline.

Din fericire, personalul a reușit să captureze cel de-al doilea leu înainte de a se produce vreun accident.  Un alt martor, care, de asemenea, a rămas anonim, a declarat că: „Leul a ieșit din pasajul angajaților circului, iar situația este în curs de investigare”. Circul nu a făcut încă niciun comentariu în legătură cu acest subiect, dar presa locală a declarat că a fost închis temporar. Acesta a fost înființat recent și va fi în oraș până la 30 aprilie, relatează presa locală.