Sari la conținut
Home » O experiență unică! Adăpostul natural unde poți avea o întâlnire palpitantă cu leii

O experiență unică! Adăpostul natural unde poți avea o întâlnire palpitantă cu leii

O experiență unică! Adăpostul natural unde poți avea o întâlnire palpitantă cu leii.

Rezervația naturală se află în Noua Zeelandă!

Grădina Zoologică din Noua Zeelandă, cunoscută sub numele de Orana Wildlife Park este un adevărat „sanctuar” al vieții sălbatice. Situat în Christchurch, parcul le permite turiștilor să observe viața și comportamentul leilor, exact în interiorul mediului lor.

Potrivit thedodo.com, pentru a putea reuși să facă acest lucru, metoda inedită este reprezentată de o cuşcă, un accesoriu obişnuit în orice grădină zoologică, dar în interiorul căreia sunt plasați turiștii, pentru a putea examina în siguranță tot peisajul.

Managerii Parcului Orana Wildlife au decis să lase animalele sălbatice în habitatul lor natural, transformând turiştii în observatori aplasaţi într-un spaţiu restrâns.

După cum arată fotografiile, în timpul întâlnirii cu leii, aceştia se caţără literalmente deasupra vehiculului special modificat în acest scop, interacţionând cu oamenii care sunt în interior şi cu gardienii care garantează întotdeauna siguranţa lor.

O vizită cu totul specială, care combina posibilitatea de a observa mai bine leii fără a le limita libertatea în incinte sau cuşti, ceea ce, din păcate, multe grădini zoologice fac adesea.

O experiență unică

Cu siguranță că acest tip de excursie reprezintă cea mai bună modalitate prin care poți „trăi” viața în sălbăticie, oferind o experiență de neuitat.