Lumea animalelor

VIDEO! Bichonul maltez care a găsit o metodă de a păcăli arșița verii. A ajuns vedetă pe TikTok

Pe măsură ce căldura sufocantă continuă în această vară, oamenii și animalele de companie apelează la tot felul de metode de răcire pentru a menține zilele suportabile.

Este posibil să fi descoperit câteva trucuri pentru a menține o temperatură rezonabilă (mai multe despre acestea mai târziu), dar acest micuț câine are o altă idee despre cum să răcorești un companion cu patru picioare: un ventilator de modă veche. Priviți cum geniul câinelui din acest videoclip decide să ia problema în propriile labe pentru a obține temperatura exactă de care are nevoie.

Bichonul inteligent de pe TikTok

TikTok-ul începe cu un cățeluș întins în cușca sa, cu textul „Câinele inteligent se încălzește prea tare, așa că reglează ventilatorul”. Animalul de companie împinge cu ușurință ușa deschisă și se îndreaptă spre un ventilator care anterior era îndreptat în altă direcție.

@pawsandclaws.7 He understood the assignment ☺️#dogtok #smartpets #dogs #fypシ #IKnowWhatYouDid #puppy #puppytok ♬ love nwantiti (feat. Dj Yo! & AX’EL) [Remix] – CKay

Bichonul sare în sus și își folosește labele pentru a împinge puțin dispozitivul de răcire, asigurându-se astfel că aerul suflă direct asupra căsuței sale. Bineînțeles, se întoarce în cușca lui, acum cu briza răcoritoare, și închide ușa în urma lui (ca un mic gentleman).

Cum să răcorești un câine în timpul verii

Trebuie să fii atent când vremea se încălzește, pentru că este destul de ușor pentru prietenii noștri canini să se supraîncălzească. Mulți câini trăiesc în zone ale lumii care sunt mult mai calde decât cele pentru care au fost crescuți: Gândiți-vă la un husky care locuiește în zona de câmpie. Această situație necesită o îngrijire și mai mare atenție pentru a vă asigura că membrii cu patru picioare ai familiei rămân confortabili.

Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta cățelul să își regleze temperatura, începând cu multă apă rece. Asigurați-vă că are mereu acces la un bol mare cu lichide și luați în considerare posibilitatea de a pune câteva cuburi de gheață (mulți câini adoră să le mestece oricum).

În plus, luați în considerare locul în care animalul de companie își petrece zilele călduroase, atât locația, cât și mobilierul. Dacă nu aveți un sistem de răcire în casă, poate doriți să îi oferiți câinelui acces la subsol sau, da, chiar și la un ventilator. Multe paturi pentru câini îi vor ajuta și ele să se răcorească, mai ales dacă sunt înălțate sau concepute cu gel de răcire. În cele din urmă, luați în considerare posibilitatea de numi o zi de piscină și de a vă duce animalul într-un loc unde amândoi puteți intra în apă, potrivit pawtracks.com.

Recent Posts

Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se îndreaptă spre dispariție, potrivit unui studiu…

10 ore ago

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov. Braşovenii și turiștii au fost invitaţi, sâmbătă, să…

13 ore ago

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Ce le spune instinctul

De ce mănâncă iarbă câinele şi pisica? Mulţi dintre stăpânii de animale de companie, în…

13 ore ago

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici

Care sunt cele mai prietenoase rase de pisici. Se spune că pisicile sunt mai puțin…

6 zile ago

Pisica ta urinează pe hainele din casă. Cauzele și remediile

De ce pisica ta urinează pe hainele din casă. Mirosul urinei de pisică este foarte…

6 zile ago

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini

Acestea sunt cele mai scumpe rase de câini. Unele rase de câini pot fi foarte…

7 zile ago

Parteneri