Sari la conținut
Home » TikTok înduioșător! Priviți cum pisica își consolează amicul, un Golden Retriever adorabil

TikTok înduioșător! Priviți cum pisica își consolează amicul, un Golden Retriever adorabil

sursă foto: dailypaws.com

Cred că fiecare familie are o mătușă sau un unchi care abia așteaptă să se alăture și să acopere cu dragoste fiecare nou-născut din familie. În lumea lui Hanna Colson, Fig îndeplinește acest rol, iar Fig își ia treaba în serios.

Dar mai întâi facem cunoștință cu Olive, un golden retriever care aparține lui Colson. Cățelușa a născut recent ceea ce poate fi descris doar ca fiind un număr impresionant de pui.

@oliveandfig_ Baby daddy putting in the work #catdad #goldenretriever ♬ original sound – Hannah Colson

 Olive, un golden retriever mai mult decât adorabil

Când ești proaspătă mamă, faci tot ce poți pentru a le oferi bebelușilor tăi tot ce au nevoie, dar chiar și cel mai bun părinte are nevoie de o mică pauză din când în când. Moment la care intră în scenă pisica Fig, un alt membru cu blană al familil Colson.

În TikTok-ul lui Colson, Olive, Fig și unul dintre noii căței ai labradoului Olive se relaxează pe podea. Dar, deodată, puiul începe să plângă ! De ce, vă veți întreba? Cine știe! Puiuții fac asta uneori. Olive, nu am de gând să mint, pare în mare parte nepăsătoare. Pisicuța Fig, însă, este ceva mai interesată și se ocupă de problemă.

Într-o clipită, pufosul amestec de birmaneza și ragdoll este pe acel cățeluș auriu și înăbușă rapid plânsetele cățelușului într-un amestec de blăniță, îmbrățișări și curățenie.

Pisica Fig devine pentru moment cel mai bun prieten al celui mai bun prieten al omului

La început, Olive se uită doar, și pare că nu știe ce să facă. Când plânsetele cățelușului se reaprind pentru scurt timp,

Fig aplică din nou strategia sa agresivă de curățare patentată, iar Olive decide să se spele pe picioare de situație și poate să meargă să vadă ce fac restul coșulețului ei plin de pui.

În momentul în care videoclipul, care a fost vizionat de 14,4 milioane de ori, se încheie, Fig o privește pe Olive plecând, ținând cățelul într-un fel de adorabil Headlock of Love.

Este o mișcare de care cu toții avem nevoie din când în când, iar acest cățeluș nu face în mod clar excepție, zăcând liniștit în îmbrățișarea pufoasă a unchiului Fig.