Una dintre minunile neştiute în România. O viaţă în plus datorită unor eroiÎn urma ploilor abundente din ultima perioadă, un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar patru ferme aflate în apropiere au fost luate de viiturii. Angajații de la ISU au intervenit și au salvat zeci de persoane, dar și câteva sute de animale. Printre acestea s-a numărat și un cățel, care a fost salvat de membrii Ministerului Afacerilor Internedepăsească!

Una dintre minunile neştiute în România. Au intervenit să evacueze 20 de persoane, dar și câteva sute de animale

„Strigătul de ajutor al cățelului nu a fost în zadar, iar colegii noștri l-au salvat cu câteva momente înainte ca apa să-l depășească!În urma ploilor abundente, astăzi, un baraj din zona Lugoj s-a rupt, iar patru ferme aflate în vecinătate au căzut pradă viiturii. Colegii noștri au intervenit să evacueze 20 de persoane, dar și câteva sute de animale. Din fericire, toți oamenii și animalele au fost salvate, iar misiunea a fost un succes!Deviza scrisă pe uniformă, dar și în suflet, “Cu viața mea, apăr viața!”, a fost respectată cu sfințenie și azi!

08Dragi salvatori, MULȚUMIM pentru permanentul efort, pentru dăruire și pentru dragostea față de oameni!Sute de lucrători ISU, sprijiniți de cadre MAI vor interveni permanent în aceste zile în zonele aflate sub amenințare hidrologică și de vreme rea”, scriu cei de la MAI, pe Facebook.