Sari la conținut
Home » Un teckel neastâmpărat este surprins de camerele de supraveghere urcându-se pe spatele unui bulldog pentru a evada din casă

Un teckel neastâmpărat este surprins de camerele de supraveghere urcându-se pe spatele unui bulldog pentru a evada din casă

Câinele, un teckel neastâmpărat, a fost surprins pe cameră în timp ce se ajuta de prietenii săi canini pentru a evada din casă. Stăpâna a montat în casă, în zona unde se află bucătăria, o camera de supraveghere și a rămas uimită când a văzut imginile filmate.

Cățelușa, un teckel neastâmpărat, s-a urcat pe fratele ei mai mare, Benson, un bulldog, pentru a putea fugi din bucătărie.

Darcie era găsită de către stăpână, de fiecare dată, în alt loc decât cel în care o lăsa

Mary Warwick, din Burbage, Leicestershire, a declarat că de fiecare dată când se întorcea acasă o descoperea pe Darcie, teckelul ei în vârstă de un an, în altă zonă din casă decât cea în care o lăsa, uitându-se la ea de pe pervazul ferestrei, în pofida faptului că și-a închis câinii în bucătărie cu ajutorul unei porți în dreptul scărilor.

Uimită cu privire la modul în care iscusitul câine reușea o astfel de cascadorie, femeia de 30 de ani a decis să instaleze o cameră de luat vederi în bucătărie și a rămas uimită de ceea ce a surprins înregistrarea.

Teckelul Darcie, în vârstă de un an, a fost descris ca fiind mai „neastâmpărat” decât ceilalți câini pe care Mary, proprietara, îi are.

Imaginile arată cum micuța Darcie, „liderul grupului”, se urcă pe „gigantul blând”, fratele ei Bulldog, care își coboară în mod activ picioarele din spate pentru ca prietenul său să poată urca pe el.

Apoi, cu o demonstrație incredibilă de echilibru, își așează picioarele din față pe poartă, se urcă pe ea și apoi sare, evadând din bucătărie.

Proprietara Mary are patru câini

Benson, împreună cu ceilalți doi teckeli ai ei, Mollie și Vegas, se uită atent prin poartă, ca și cum ar sta de pază, înainte ca îndrăzneața Darcie să facă un salt uriaș și să dispară din peisaj.

Cel care a ajutat-o să evadeze este Benson, un bulldog docil, în vârstă de trei ani, care cântărește în jur de cinci kilograme, iar Darcie este de peste șapte ori mai ușoară decât el, astfel că, datorită acestui fapt, evadarea pentru ea nu a fost atât de complicată.

„Darcie este cea care, dacă este disponibilă o rolă de hârtie igienică, se duce și o înșiră. Nu poți lăsa rufe în bucătărie pentru că va trage toate hainele în jos”, a menționat stăpâna.