De 14260 Vizualizari

Cel mai tare video de pe INTERNET! Reacția unui pui de Bulldog Francez când este trimis la culcare, dar nu prea vrea să doarmă! Râzi cu lacrimi

Cel mai tare video de pe NET! Reacția unui pui de cățel atunci când este trimis la culcare, dar nu prea vrea să doarmă. La fel ca ți un copil o roagă pe mămica lui să-l mai lase încă puţin să se joace.

Când sunt pui sunt la fel ca și copiii: le place mult joaca, te ignoră pentru că nu vor să facă ce le spui, dar în toate etapele vârstei sunt pur și simplu adorabili. Nu trebuie să fi specialist ca să îți dai seama când noul tău animal de companie este obraznic, când nu vor în niciun fel să facă ceea ce le spui sau când se alintă. Totul se citește pe fețele lor și, din păcate, acea privire fani nu ne lasă sa fim fermi prea mult timp.

Iată cum „raspunde” acest pui de Bulldog Francez, pe nume FROG ,mamicii lui, atunci când eaîi spune că trebuie să doarmă:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X