Sari la conținut
Home » Cățelușul și-a găsit o casă pentru totdeauna. Animăluțul lăsat la gunoi

Cățelușul și-a găsit o casă pentru totdeauna. Animăluțul lăsat la gunoi

catelusși; kanald.ro

Cățelușul și-a găsit o casă pentru totdeauna. Un bulldog american abandonat la gunoi se instalează acum în casa lui veșnică din Carolina de Nord.

Povestea chinuitoare a cățelușului a început pe 7 septembrie, când lucrătorii de la salubritate au descoperit câinele de 4 ani într-o ladă lângă mormane de gunoi care așteptau să fie ridicate.

Muncitorii au sunat la controlul animalelor. Apoi, i-au dat câinelui apă cu gheață în timp ce așteptau ajutor. Din fericire, adăpostul de animale Hoke County Animal Shelter din Raeford a preluat îngrijirea câinelui, numit Moe-Moe.

Cățelușul și-a găsit o casă pentru totdeauna

O catelușă
O cățelușă care zâmbește

Într-o postare pe Facebook despre Moe-Moe, adăpostul a scris că câinele a fost „o dulceață”. În plus, adăpostul a împărtășit că istoricul său includea experiențe pozitive cu alți câini și copii.

„Este domesticit, merge foarte bine în lesă, este deja castrat și va avea o taxă de adopție redusă”, a precizat salvarea.

Postarea a devenit virală, adunând 1,3K de distribuiri. A fost nevoie de doar cinci zile pentru ca Moe-Moe să își găsească un cămin pentru totdeauna.

„Știu că mulți dintre voi au fost îngrijorați de Moe-Moe. Cel mai drăguț băiat care a fost scos la gunoi”, a scris adăpostul într-o postare ulterioară pe Facebook. „Suntem fericiți să vă anunțăm că astăzi a primit un cămin minunat”.

Noua familia a lui Moe-Moe

Potrivit postării, noua mamă a lui Moe-Moe este „cea mai dulce”, iar casa ei include o „curte mare și frumoasă”.

„Mulțumim tuturor celor care au împărtășit povestea lui și tuturor celor care l-au ajutat în această călătorie și mai ales noii sale familii dulci”, a adăugat adăpostul.

Comentatorii de pe Facebook au copleșit postarea cu sprijin, potrivit dogtime.

Nu este clar dacă persoanele care l-au lăsat pe Moe-Moe afară cu gunoiul se vor confrunta cu repercusiuni pentru modul în care au abandonat acest pui de blană.