Sari la conținut
Home » Un român și-a lovit câinele cu bestialitate! Ce decizie au luat autoritățile / Foto în articol

Un român și-a lovit câinele cu bestialitate! Ce decizie au luat autoritățile / Foto în articol

Un român și-a lovit câinele cu bestialitate! Momentul s-a petrecut în capitala Spaniei și i-a îngrozit pe cei care au asistat la scena violentă.

Un român în vârstă de 46 de ani, care locuiește de ceva timp la Madrid și-a lovit câinele cu bestialitate, iar oamenii legii i-au interzis acestuia să se mai apropia de propriul câine. Ordinul de restricție a fost emis de un judecător, după ce bărbatul și-a lovit fără milă animalul de companie. Câinele s-a ales cu răni foarte grave, iar românul a fost arestat după acel episod, conform ziarulromanesc.es.

Bărbatul a fost acuzat de rele tratamente asupra animalelor, ultraj și atac supra forțelor de ordine. Scena s-a consumat la sfârșitul lunii trecute și oamenii legii au fost sesizați în legătură cu un scandal între doi proprietari de câini care se luptaseră între ei. Martorii au povestit că românul și-a apucat câinele, de cap, cu ambele mâini, și a început să-l lovească fără milă.

Mustrat de unele persoane care se aflau în zonă, bărbatul a trecut la amenințări. Câinele face parte din rasa americană Staffordshire Terrier și s-a ales cu răni adânci, la mușchi, leziuni oculare cu hemoragie și echimoze la nas.

Câinele a fost confiscat iar proprietarul s-a ales și cu sancțiuni pentru că își ținea animalul fără botniță. De asemenea, nu avea asigurare și licență pentru patrupedul care a fost dus între timp la un centru de protecție.