Sari la conținut
Home » Un pisoi blocat, operațiunea de salvare a poliției rutiere! Cum a fost totul posibil

Un pisoi blocat, operațiunea de salvare a poliției rutiere! Cum a fost totul posibil

  • de

Un pisoi blocat, operațiunea de salvare a poliției rutiere! Cum a fost totul posibil.

O femeie a observat pisoiul de-a lungul unei autostrăzi aglomerate!

Pe nume Kristyn Gamblain, o femeie conducea de-a lungul unei autostrăzi aglomerate când a văzut o „pată neagră” care se mişca ciudat între parapetele care separa sensurile de mers.

Potrivit thedodo.com, ea a făcut o întoarcere în primul loc unde şoseaua îi permitea, revenind în zona unde cu puţin timp în urmă văzuse ceea ce părea a fi un animal.

Când s-a întors, a văzut un pisoi blocat, care putea muri sufocat dacă nu era salvat la timp.

Kristyn a cerut ajutor autorităţilor rutiere, care au deviat o parte din trafic în timpul salvării. Cu multă grijă şi după eforturi susţinute, Kristyn şi poliţiştii au reuşit să elibereze bietul animal.

„A scos un miau scurt şi a venit în braţele mele când l-am luat de acolo – sincer, arăta puţin şocat, dar s-a liniştit când s-a văzut eliberat”, a mai spus Kristyn.

Unul dintre poliţişti a întrebat-o dacă se gândeşte să păstreze pisoiul, şi, cu toate că tocmai adoptase o altă pisică cu o săptămână înainte, Kristyn nu s-a gândit de două ori.

„Cum aş fi putut să-l abandonez, când tocmai petrecusem 45 de minute salvându-l?”, a întrebat retoric Kristyn într-o postare pe Facebook.

Un pisoi blocat

Toată lumea a aplaudat, iar femeia a fost foarte recunoscătoare că a avut încredere în instinctele sale şi a revenit pentru a salva o viaţă.