Sari la conținut
Home » Un motociclist cu suflet mare! Acesta a salvat un vultur de pe o autostradă aglomerată

Un motociclist cu suflet mare! Acesta a salvat un vultur de pe o autostradă aglomerată

  • de

Un motociclist cu suflet mare! Acesta a salvat un vultur de pe o autostradă aglomerată.

Autostrada din Pennsylvania putea să îi fie fatală unui vultur rănit!

Un motociclist pe nume Dandon Miller își ducea la îndeplinire ruta zilnică pe o autostradă din Pennsylvania, când deodată a observat o situație cu totul neobișnuită! Pe mijlocul drumului, un vultur vizibil rănit se prăbușise pe șosea, fără a mai putea să zboare într-un loc ferit de aglomerația mașinilor.

Potrivit thedodo.com, mai mulţi oameni s-au oprit, dar nimeni nu ştia cum să ajute:

„Am încetinit pentru a vedea de ce mai mulţi oameni erau opriţi şi am observat un vultur pe mijlocul şoselei”, a declarat Miller pentru The Dodo. „Una dintre persoanele prezente l-a înghiontit puţin ca să vadă dacă rămâne pe şosea sau poate să zboare. Vulturul şi-a deschis aripile, însă nu avea de gând să plece de acolo.”

Miller a sunat la numărul unic de urgenţe, iar operatoarea l-a îndrumat către „Tri-State Bird Research and Rescue”, un centru de tratament şi recuperare a păsărilor.

Miller ştia că trebuie să scoată vulturul în afara autostrăzii, dar se temea că acesta o să-l rănească cu ghearele. Pasărea s-a dovedit a fi destul de calmă în timp ce Miller o ţinea în braţe, părea că înţelege faptul că bărbatul vrea să o ajute.

„Am încercat să îl fac să rămână calm şi să mă asigur că înţelege că este pe mâini bune şi că nu voi renunţa la el”, povesteşte Miller. „A fost uimitor să ţin în braţe o asemenea pasăre, iar ea să fie atât de calmă. Pur şi simplu uimitor.”

Odată ajunsă la destinaţie, Stansell s-a grăbit să-i ofere vulturului primul ajutor. Din fericire, rănile sale erau în mare parte superficiale.

„A suferit o leziune uşoară la un ochi şi leziuni ale ţesuturilor moi, dar nu are oase fracturate”, a declarat Stansell. „Rănile au fost tratate de medicul veterinar, în timp ce vulturul era sub anestezie. Ceva neprevăzut poate apărea oricând, dar suntem optimişti că se va recupera complet.”