Sari la conținut
Home » Intervenția salvatoare a unui medic veterinar pe o șosea aglomerată! Câinele abandonat era în pericol

Intervenția salvatoare a unui medic veterinar pe o șosea aglomerată! Câinele abandonat era în pericol

Intervenția salvatoare a unui medic veterinar pe o șosea aglomerată! Câinele abandonat era în pericol.

Cățelușul era abandonat pe autostrada A1 București – Pitești!

Un patruped a fost abandonat într-o zonă cu totul periculoasă pentru orice animal lăsat de izbeliște! Autostrada A1 București – Pitești, fiind o porțiune de drum extrem de aglomerată, putea să îi fie fatală.

Vehiculele circulau cu viteză mare şi era doar o chestiune de timp până când căţelul să fi fost acroşat.

Potrivit livebizmedia.com, Ovidiu Roşu, un medic veterinar cu suflet mare, a decis să renunțe la o parte din timpul său prețios pentru a salva un animal aflat în suferință.

Din fericire pentru cățel, medicul veterinar a reușit să găsească perioada de timp perfectă în care să nu îi fie pusă viața în pericol, totul pentru a putea ridica cățelul de pe șoseaua periculoasă.

Cu toate acestea, căţelul înspăimântat refuza să se mişte. Ovidiu încearcă să-i câştige încrederea, dar patrupedul este încă speriat. Apoi apucă căţeluşul de ceafă şi traversează rapid autostrada evitând vehiculele ce rulau cu viteză.

După această salvare plină de suspans, Ovidiu a luat câinele acasă şi i-a acordat tot ajutorul necesar. Acum se numeşte „Berta” şi aşteaptă ca cineva să o adopte şi să-i ofere toată dragostea de care are nevoie.

Videoclipul cu intervenția salvatoare a unui medic veterinar: