Sari la conținut
Home » Viața unui Husky după zece luni de îngrijire și iubire! Transformarea uimitoare a cățelului salvat de pe străzi

Viața unui Husky după zece luni de îngrijire și iubire! Transformarea uimitoare a cățelului salvat de pe străzi

Viața unui Husky după zece luni de îngrijire și iubire! Transformarea uimitoare a cățelului salvat de pe străzi.

Patrupedul a fost salvat din Dempasar, Bali!

Nenumărați câini sunt supuși unui trai periculos pe străzile neprimitoare, iar din păcate, numărul animalelor abandonate este într-o continuă creștere. Așa este și cazul unui Husky care într-un interval de zece luni a avut parte de o schimbare radicală.

Un bărbat pe nume Rico Soegiarto a salvat viața unui Husky care se afla la un pas să moară din cauza bolilor și a foamei. Acum, patrupedul este complet de nerecunoscut.

Soegiarto a văzut ceva deosebit când a privit pentru prima dată ochii mari şi albaştri ai acestei femele Husky.

Biata căţeluşă era atât de slăbită şi într-o stare atât de critică, încât ajunsese să piardă bucăţi de blană şi abia se putea ţine pe picioare, potrivit The Sun.

„Nu ştiu ce era deosebit la ea”, a declarat Soegiarto pentru Bored Panda. „Este vorba despre suflet şi emoţie. Am găsit-o când mă întorceam acasă de la serviciu, era în mijlocul străzii.”

Rico s-a hotărât să-i ofere bietei căţeluşe o a doua şansă şi a luat-o la el acasă.

A luat-o şi i-a oferit primul ajutor, a dus-o la veterinar şi i-a asigurat o dietă sănătoasă. Veterinarul reuşit să-i trateze rănile şi l-a sfătuit pe Rico Soegiarto cu privire la hrana pe care trebuie să o primească câinele pentru a creşte în greutate.

Acum, după 11 luni, căţeluşa lui Rico este complet transformată. Rănile i-au dispărut, blana ei este deasă şi frumoasă, iar căţeluşa este puternică şi sănătoasă.

Viața unui Husky după zece luni