Sari la conținut
Home » Prietenia care rupe orice barieră! Un Husky și-a ales singur prietenul dintr-un adăpost / Galerie foto

Prietenia care rupe orice barieră! Un Husky și-a ales singur prietenul dintr-un adăpost / Galerie foto

Prietenia care rupe orice barieră! Stăpâna lui Raven, un cățel din rasa Husky Tamaskan, și-a adorit dintodeauna două animal de companie care să crească împreună, numai că, stăpâna lui, Christina, i-a oferit șansa patrupedului să facă el însuși alegerea.

„Mi-am dorit dintotdeauna un câine și o pisică, să crească împreună. A fost una dintre marile mele dorințe. Mi-am dorit să se iubească, să fie cei mai buni prieteni. Așa că am vrut ca Raven să vadă pisica, înainte de o adopta, să știe dacă o place și dacă și ea îl place pe el”, a povestit Christina.Christina și Raven au ajuns la adăpostul din Lubbock, Texas, unde le-au fost prezentate patru pisici, iar dintre toate numai Woodhouse i s-a părut interesantă patrupedului.

Aceea a fost ziua în care Woodhouse s-a ales cu o nouă casă și cu un adevărat prieten. Pentru că, așa cum își dorea Christina, după doar un ai cei doi sunt nedespărțiți.„Sunt perfecți. Nu se mai îmbrățișează ca la început, e drept, dar încă stau permanent împreună și nu se joacă decât unul cu altul”, a încheiat entuziasmată Christina, potrivit Bored Panda.