Prietenia care rupe orice barieră! Stăpâna lui Raven, un cățel din rasa Husky Tamaskan, și-a adorit dintodeauna două animal de companie care să crească împreună, numai că, stăpâna lui, Christina, i-a oferit șansa patrupedului să facă el însuși alegerea.

„Mi-am dorit dintotdeauna un câine și o pisică, să crească împreună. A fost una dintre marile mele dorințe. Mi-am dorit să se iubească, să fie cei mai buni prieteni. Așa că am vrut ca Raven să vadă pisica, înainte de o adopta, să știe dacă o place și dacă și ea îl place pe el”, a povestit Christina.

Christina și Raven au ajuns la adăpostul din Lubbock, Texas, unde le-au fost prezentate patru pisici, iar dintre toate numai Woodhouse i s-a părut interesantă patrupedului.

Aceea a fost ziua în care Woodhouse s-a ales cu o nouă casă și cu un adevărat prieten. Pentru că, așa cum își dorea Christina, după doar un ai cei doi sunt nedespărțiți.

„Sunt perfecți. Nu se mai îmbrățișează ca la început, e drept, dar încă stau permanent împreună și nu se joacă decât unul cu altul”, a încheiat entuziasmată Christina, potrivit Bored Panda.