Sari la conținut
Home » Gestul impresionant al unor polițiști pentru doi câini ajunși pe o autostradă aglomerată!

Gestul impresionant al unor polițiști pentru doi câini ajunși pe o autostradă aglomerată!

  • de

Gestul impresionant al unor polițiști pentru doi câini ajunși pe o autostradă aglomerată!

Totul putea deveni o adevărată tragedie pentru doi câini ajunși printre mașinile de pe autostradă!

Întâmplarea de mai jos a avut loc în Mexic, pe o autostradă aglomerată din Monterrey. În centrul atenției se află doi căței dezorientați, care erau la un pas să își piardă viața dacă nu intervenea o patrulă de poliție.

Câini

Ei au putut observa doi câini erau pe mijlocul drumului, fiind pe punctul de a fi loviţi de maşinile aflate în trafic. Oamenii legii şi-au dat seama că nu au timp de pierdut şi că trebuie să acţioneze imediat.

Unul dintre ofiţeri a ieşit instinctiv din vehiculul poliţiei şi s-a deplasat cât de repede a putut către ei pentru a încerca să-i protejeze.

„Primul lucru care mi-a venit în minte a fost să-i fac pe căţeluşi să înţeleagă că totul va fi în regulă.”

Câinii au început imediat să-şi urmeze salvatorii. Nu voiau să fie grav accidentaţi, sau mai rău, să ajungă sub roţile vreunei maşini.

Ofiţerul a urcat câinii în maşina poliţiei, moment în care şi-a dat seama că aceştia aveau avut deja încredere în el. Echipajul de poliţie şi-a continuat deplasarea, însoţit de cei doi prieteni canini.

Câini
Câini

Unul dintre poliţişti a împărtăşit videoclipul pe contul său de Facebook, de unde a fost rapid distribuit de mii de ori, primind o mulțime de aprecieri.

„Avem nevoie de mai mulţi oameni ca ei pentru a face cu adevărat o schimbare în această societate”, a comentat un utilizator.