De 994 Vizualizari

Un gest emotionant facut de un caine pentru camaradul sau aflat in agonie

Un sofer din Texas a fotografiat pe marginea unei autostrazi din apropierea orasului american Dallas un caine care isi pazea camaradul lovit de o masina.

Potrivit zooland.ro, care indica drept sursa upi.com, Samuel Flores a postat imediat poza pe pagina de Facebook a activistei pentru drepturile animalelor, Julie Fennell, care a transmis-o, la randul ei, unui grup de protectie a animalelor. Organizatia a decis sa trimita un voluntar pentru a ajuta cainele sa treaca mai usor peste moment si sa se poata intoarce la stapanii lui. In cele din urma, femela (pentru ca era vorba despre o catea) a fost dusa la un adapost pentru animale, unde a fost revendicata de proprietari, care au recunoscut faptul ca ambii caini le apartin. Catelul ranit mortal de masinile aflate in viteza pe autostrada avea doar un an, il chema Marley si reusise sa evadeze, in acea zi, impreuna cu prietena lui, in momentul in care stapanii au lasat deschise usile de la garaj.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X