Sari la conținut
Home » La furat cu pisoiul. Acest lucru l-a dat de gol

La furat cu pisoiul. Acest lucru l-a dat de gol

La furat cu pisoiul

La furat cu pisoiul. Acest lucru l-a dat de gol pe făptaș. Poliția care a găsit o pisicuță într-o mașină furată spune că a localizat proprietarul animalului: un suspect minor care a fugit și a fost arestat după ce mașina a fost implictă într-un accident.

Pisoiul găsit în mașina furată și accidentată aparține suspectului, spune Poliția din Meriden, Connecticut. Reprezentanții a declarat că motanul gri și alb găsit a fost returnat mamei suspectului, conform HaffPost.

Departamentul de Poliție din Meriden a precizat pe pagina sa de Facebook că pisica de sex masculin de culoare gri și albă a fost returnată mamei suspectului.

Departamentul a precizat că tânărul nu le-a spus nimic ofițerilor despre animalul de companie, care a fost găsit sub un scaun. În schimb, poliția a fost condusă la proprietar de o persoană care a răspuns la postarea de pe Facebook a departamentului la începutul acestei săptămâni, postare în care departamentul căuta proprietarul animalului.

Între timp, o serie de persoane au contactat autoritățile în căutarea de a adopta pisica, a declarat poliția.

La furat cu pisoiul. Mașina fusese folosită pentru mai multe jafuri armate

Poliția a declarat că a găsit felina în timp ce căuta dovezi după ce vehiculul furat s-a ciocnit cu o mașină de patrulare în timpul unei urmăriri.

Ofițerii urmăreau vehiculul sub suspiciunea că acesta fusese folosit în jafuri armate în mai multe comunități din apropiere cu câteva ore înainte.

După accident, șase suspecți au fugit, dar au fost arestați la scurt timp.

Departamentul de poliție din Meriden a postat acest text pe aplicația de socializare deținută de Meta – Facebook:

Pisoiul recuperat din autovehiculul furat și implicat în accident a fost returnat familiei proprietarului. Pisoiul aparținea unuia dintre tinerii care au fost arestați și trimiși în centrul de detenție pentru minori. Deși nu știm de ce minorul nu ne-a anunțat că este vorba despre pisoiul său și nici nu a încercat să ne contacteze cineva în legătură cu starea pisoiului, acesta a fost returnat mamei minorului.”

„Apreciem eforturile tuturor de a distribui postarea și de a sensibiliza opinia publică cu privire la eforturile noastre de a-l reuni cu familia sa. Un răspuns la una dintre postări a fost cel care ne-a condus înapoi la minor. Apreciem, de asemenea, toate apelurile și e-mailurile către ofițerii noștri de control al animalelor cu oferte de adopție a prietenului nostru blănos.”