Accidentat de o mașină, un cățel are parte de toată susținerea prietenului său cel mai bun! Povestea emoționantă.

Nimic nu poate să îi despartă pe cei doi prieteni extrem de buni!

Pentru un patruped pe nume Güero, definiția prieteniei adevărate a fost dusă la un cu totul alt nivel! Nu doar că el dă dovadă mereu de loialitate, însă povestea următoare a impresionat pe toată lumea.

Güero își duce zilele pe stradă, însă are parte de sprijinul unui alt patruped, prietenul său cel mai bun. Cei doi câini stau mereu împreună și supraviețuiesc cu puținul pe care îl găsesc afară, însă un eveniment tragic avea să le zdruncine liniștea zilnică. Câinii comunitari erau bine îngrijiţi atât de comerciant din zonă, cât şi de vecini.

Prietenul lui Guero a fost lovit mortal de o maşină în Ecatepec de Morelos, Mexic. Într-un gest de disperare şi empatie, Güero a încercat să tragă corpul prietenului său pe trotuar pentru a nu fi expus traficului, dar acest lucru părea o sarcină imposibilă pentru bietul câine.

Jesús Carmona şi Itzel Reyes, aflați la cumpărături în apropierea locului faptei au fost martorii la o imagine cu totul tristă:

„I-am oferit mâncare şi apă pe trotuar şi el dădea din coadă, dar a continuat să încerce să mute ceea ce zăcea pe asfalt”, a povestit Jesús.

Accidentat de o mașină

Jesús şi Itzel au decis să-l îngroape pe prietenul lui Güero într-un parc din apropiere, iar vânzătorul a decis că pentru moment Güero să rămână în grija lui.