Sari la conținut
Home » Întâmplare neobișnuită pentru stăpâna unei pisici! Felina a furat toți papucii din cartier

Întâmplare neobișnuită pentru stăpâna unei pisici! Felina a furat toți papucii din cartier

Întâmplare neobișnuită pentru stăpâna unei pisici! Felina a furat toți papucii din cartier.

Felina iese noaptea să exploreze şi întotdeauna vine acasă cu câte ceva de oferit mamei sale adoptive!

O pisică adoptată a decis să o răsplătească pe cea care i-a salvat viața printr-un gest cu totul neobișnuit! Pisica, pe nume Jordan îi aduce mereu cadouri stăpânei sale.

Potrivit thedodo.com, în ultima vreme, Ross a observat că un număr din ce în ce mai mare de încălţări a început să apară în curtea ei. Totul se petrece în Altoona, Pennsylvania.

Felina adună între unul şi trei pantofi pe noapte şi, deşi poate căra doar unul câte unul, întotdeauna se asigură că revine pentru a completa perechea corespunzătoare.

„Probabil aveam aproximativ 80 de pantofi”, a spus Ross. „Şi mănuşi de baseball. Genunchiere şi cotiere. Jucării care fac zgomot. Chiar şi un costum de baie!”

Curioasă despre aventurile nocturne ale lui Jordan, Ross a cumpărat un GPS tracker şi o cameră externă, astfel încât să o poată urmări – şi acum are un videoclip care o înfăţişează venind cu mândrie spre casă cu darurile sale.https://www.facebook.com/BjRoss242729/videos/10222861901674632

„Am găsit o proprietară până acum”, mărturiseşte Ross. „A luat de la ea vreo şase perechi de pantofi! Nu-i venea să creadă că este o pisică. A crezut că îi pierduseră copiii.”

Întâmplare neobișnuită pentru stăpâna unei pisici