Sari la conținut
Home » Situație revoltătoare pentru un cățel pus să „apere” o pizzerie! Condițiile ce au dus la un adevărat abuz

Situație revoltătoare pentru un cățel pus să „apere” o pizzerie! Condițiile ce au dus la un adevărat abuz

  • de

Situație revoltătoare pentru un cățel pus să „apere” o pizzerie! Condițiile ce au dus la un adevărat abuz.

Proprietarul este supus unei anchete!

Proprietarul unui restaurant-pizzerie din Peru a comis un îngrozitor act de abuz împotriva câinelui său, văzut drept o simplă „unealtă” pentru ducerea la îndeplinire a scopului personal.

Bărbatul şi-a pus animalul pe post de „câine de pază”.

Datorită unei femei pe nume Shery Muñoz, toată lumea a putut vedea emoționanta fotografie cu un biet câine închis într-un spaţiu de numai câţiva centimetri aflat în spatele grilajelor montate la sediul proprietarului.

Aparent, aceşti proprietari lipsiţi de inimă au uitat că patrupedul este şi el o fiinţă vie şi, ca atare, simte foamea, căldura, frigul şi suferinţa.

„Distribuiţi. Acest căţeluş a fost blocat începând cu seara trecută şi această imagine a fost surprinsă astăzi. Câinele nu are loc să doarmă şi este foarte însetat. […] Locaţia se numeşte PIZZERIA RAUL”, a scris tânăra într-o postare pe Facebook.

Povestea câinelui a devenit rapid cunoscută printre localnici şi mai mulţi utilizatori au raportat acest incident, inclusiv pe Twitter.

Proprietarii restaurantului nu au dorit să ofere nicio explicație, dar Shery, după ce a depus reclamația la poliţie, se așteaptă să obţină o reacţie, iar proprietarii să răspundă în faţa legii pentru acțiunile lor.

Situație revoltătoare pentru un cățel