Sari la conținut
Home » Situație dramatică în județul Alba! Un câine Husky a mușcat de față o fetiță de 12 ani

Situație dramatică în județul Alba! Un câine Husky a mușcat de față o fetiță de 12 ani

Situație dramatică în județul Alba! Un câine Husky a mușcat de față o fetiță de 12 ani.

Proprietara animalului de companie a suferit un șoc, iar până la sosirea ajutoarelor, a murit!

Din motive încă necunoscute, un câine Husky a mușcat de față o fetiță în vârstă de 12 ani, în județul Alba! Copilul se afla în curtea unei vecine, femeia suferind un șoc după ce a văzut copilul mușcat, a căzut la pământ, și a murit. Femeia ar fi făcut stop cardio-respirator după ce s-a speriat foarte tare.

Se pare că fetiţa venise cu bunica ei în curtea unei vecine de 67 de ani, din localitatea Tăuţi, comuna Meteş. La un moment dat, copila s-a dus la câine să se joace cu el. Câinele a devenit agitat, apoi agresiv şi, pe neaşteptate, a atacat.

Potrivit stirileprotv.ro, echipajul ambulanţei, sosit de urgenţă, a resuscitat-o pe femeie zeci de minute, însă fără rezultat.

Situație dramatică în județul Alba!

Între timp, fetiţa a ajuns la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri şi de aici a fost transportată la o unitate medicală din Târgu Mureş unde a fost operată.

„Minora i-ar fi cerut femeii să îi permită să se joace cu câinele familiei, iar la un moment dat fetiţa a fost muşcată de câine de faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a spus Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba, potrivit sursei citate.

Victima are multiple plăgi muscate la nivelul feţei, fiind echilibrată hemo-dinamic.