Cel mai bun prieten al unui câine Husky! Imaginile adorabile au impresionat pe toată lumea.

Cățelușa Husky și-a găsit un prieten cu totul special!

Pentru Raven, o frumoasă cățelușă din rasa Husky, nevoia unui prieten a fost atât de mare, încât stăpânii au decis să facă ceva în privința asta. Aşa că au luat-o pe Raven într-un adăpost din Lubbock, Texas, lăsând-o să-şi aleagă singură:

„Mi-am dorit întotdeauna un câine şi o felină care să crească împreună. A fost ca un obiectiv de viaţă atins”, povesteşte Christina.

Potrivit thedodo.comz, cățelușa l-a ales pe Woodhouse, un pisoi superb! Căţeluşa şi pisoiul sunt perfecţi unul pentru celălalt şi chiar şi astăzi sunt încă foarte apropiaţi şi se joacă împreună.

A fost ziua în care pisoiul a primit nu numai un cămin călduros şi iubitor, ci şi o prietenă minunată. Nu doar că sunt de nedespărțit, însă cei doi se joacă împreună, mănâncă împreună, de parcă ar fi două animale din aceeași specie.

Putem spune că prietenia dintre animalele de companie nu ține cont neapărat de specie, cât mai ales de ceea ce simt în anumite momente.

Fiind atât de simpatici, proprietarii lor le-au deschis și o pagină specială de Instagram.

Cel mai bun prieten

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da